Kleintje Pils Dweilorkest

Kleintje Pils Dweilorkest boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kleintje Pils Dweilorkest.

1 klant waardeert deze act met:

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Nederlands bekendste Dweilorkest en Oranje-Orkest! Internationaal graag geziene gast bij schaatswedstrijden, Hollandse evenementen, handelsmissies, Hollands Glorie!  

Het bekendste Dweilorkest van Nederland Kleintje Pils

Graag stellen wij aan u voor: Kleintje Pils. Deze uit inmiddels vijftien rasmuzikanten bestaande groep heeft, sinds de oprich­ting in 1975, in binnen- en buitenland een reputatie opgebouwd die garant staat voor Hollandse kwali­teit. Door de creatieve en degelijke benadering, maar ook door een grote ver­scheiden­heid in reper­toirekeuze, weet Kleintje Pils met veel enthousi­as­me het publiek voor zich te winnen. Van Verdi tot pop, van jazz tot hoempa, van Strauss tot house, het kan allemaal bij deze veelzijdige feestband. Gekleed in de befaamde kleurrijke Hollandse outfit is dit dweilorkest in staat op een snelle en doeltreffende wijze in te spelen op situaties ter plaatse.  

Kleintje Pils speelt over de hele wereld

Als je overal in de wereld mocht optreden, dan ben je geen gewoon orkest. Dat is Kleintje Pils ook niet. De band is een orkest van formaat dat elk publiek, waar ook ter wereld, kan vermaken. De muzikanten uit de Bollenstreek traden inmiddels in bijna 40 verschillende landen op. Van Japan tot Brazilië, van Australië tot Amerika, van China tot Rusland, Japan, Dubai, India, Oeganda en Suriname. Ze hebben gespeeld voor twee Elfstedentochten, acht Olympische Spelen, Oranje, de Paus in Rome, het huwelijk, de kroning van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima en diverse wereldleiders ontmoet. Kleintje Pils staat in Madurodam in miniatuur (nog kleiner Kleintje Pils). Ze hebben zelfs een eigen narcis met hun naam.

Boeken of een optie plaatsen voor Kleintje Pils Dweilorkest?

Voor meer informatie over Kleintje Pils Dweilorkest kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Kleintje Pils Dweilorkest

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Mobiele Muziek om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 4796 mensen

Specificaties van Kleintje Pils Dweilorkest

Reviews voor Kleintje Pils Dweilorkest

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 10.

MIBA

  • Door: Roland Lijten
  • Locatie: Heusden
  • Datum:

Het was helemaal TOP, van begin tot het einde één groot feest!

Waardering:

10

Boeking of een optie plaatsen voor Kleintje Pils Dweilorkest

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kleintje Pils Dweilorkest kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.