Italiaanse zanger Raoul

Italiaanse zanger Raoul boeken of inhuren? | JB Productions Foto Marcel

Italiaanse zanger Raoul boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Italiaanse zanger Raoul.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Gek op de Italiaanse sfeer en muziek? In zijn programma ‘Crooning Italia’ zingt hij een divers repertoire van in Nederland bekende Italiaanse hits zoals Tu vuo fa l'Americano, Mambo Italiano, Terra Promessa van o.a. Eros Ramazotti, Renato Carosone. Ook de minder bekende (maar net zo mooie) songs komen voorbij. De sfeer is luchtig, de stemming zonnig en het repertoire ligt makkelijk in het oor. Een dansje wagen zit er zeker in!

Bekend van het RTL4 programma Familieportret

Waarom Italië? Een aantal jaar geleden werd Raoul gevraagd om voor het RTL4 programma “Familieportret” een Napolitaans lied in te studeren voor de nonno (opa) van een Italiaans/Nederlandse familie. Omdat opa Italië, ondanks 50 jaar in Nederland, zo mistte gaf zijn familie hem zijn favoriete lied cadeau. Dat was Maruzella. Omdat het een groot succes was, studeerde hij een aantal andere Italiaanse klassiekers in. De taal was geen probleem, omdat hij uitspraaklessen kreeg van Italiaanse buren. Met deze songs trad Raoul vervolgens wekelijks op bij het Amsterdamse muziekrestaurant Pasta e Basta. Inmiddels zong hij zijn Italiaanse repertoire in Denemarken, op Curaçao en Bonaire. Ook op de beroemde Amsterdamse Bellini Brunch trad Raoul op met Italiaanse muziek in o.a. het Conservatorium Hotel, Bar Americano en Ludwig 2.

Het repertoire is een mix van Italiaanse klassiekers, pop en Engels repertoire (dat aan Italië gelinked is).

Boeken of een optie plaatsen voor Italiaanse zanger Raoul?

Voor meer informatie over Italiaanse zanger Raoul kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Italiaanse zanger Raoul

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 6807 mensen

Specificaties van Italiaanse zanger Raoul

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3 uur, 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Geluid: Inclusief tot 150 personen
  • Reiskosten: € 0,21 per km. vanaf Amsterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Italiaanse zanger Raoul

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

Hotel Riche

  • Door: Sven Janssen
  • Locatie: Boxmeer
  • Datum:

Wij waren erg tevreden waren met Raoul. Het zat niet mee, haasten uit Amsterdam, slecht weer, dus iedereen wilde binnen zitten. Maar Raoul bleef lekker zingen. Mijn gasten vertelden me allemaal dat ze het erg leuk vonden. Het was een geslaagde avond.

Waardering:

9,0

Boeking of een optie plaatsen voor Italiaanse zanger Raoul

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Italiaanse zanger Raoul kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.