The PianoJam

The PianoJam boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The PianoJam.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Natuurlijk, er bestaan inmiddels vele pianoconcepten… Maar niet allemaal zo veelzijdig als The PianoJam! Met meer dan 2.000 songs in het repertoire is The PianoJam zo allround dat werkelijk álles gespeeld kan worden. The PianoJam is daarmee inzetbaar voor zowel achtergrondmuziek tijdens een diner tot een uitbundige feesttent. De setting is daarbij uit te breiden tot een complete band. The PianoJam boeken? We ontvangen je aanvraag graag!

Entertainers bekend van Crazy Pianos Scheveningen

Rasentertainers en topmuzikanten Ben Schutte (bekend van o.a. Crazy Pianos Scheveningen) en drummer Bram Smeele (professioneel drummer in bands voor o.a. Berget Lewis, The Trammps en meer (inter)nationale artiesten) nemen hun publiek graag mee op een groot muzikaal avontuur vol humor. Het publiek bepaalt zelf de setlist. Dat kan door verzoeknummers op te schrijven op de speciale request forms die worden meegeleverd. Als geen ander weten Ben en Bram het feest te voorzien van een perfecte opbouw, waarbij alles kan: rustig beginnen en eindigen op de tafels, of direct vol gas in de polonaise!

Piaonoshow voor iedere gelegenheid

The PianoJam is een Pianoshow inzetbaar voor vele doeleinden, van besloten feesten tot bedrijfsevent of feesttent. Het is altijd mogelijk om de standaard duo-setting van pianist-zanger en drummer aan te vullen met bijvoorbeeld een zangeres of saxofonist. Met een compacte geluidset waar mogelijk en een flinke geluidset waar het nodig is, is The PianoJam de perfecte invulling voor iedere gelegenheid.

Boeken of een optie plaatsen voor The PianoJam?

Voor meer informatie over The PianoJam kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The PianoJam

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziek Duo's om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2700 mensen

Specificaties van The PianoJam

  • Tijdsduur: 3 x 45 min. binnen 4 uur
  • Geluid: Inclusief tot 250 personen.
  • Licht: inclusief licht
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor The PianoJam

Voor meer informatie en beschikbaarheid van The PianoJam kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.