Moombahteam

Moombahteam boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Moombahteam.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Moombahteam is in 2012 opgericht door muziekproducent Erik Solo. In de loop der jaren heeft Moombahteam meer dan vijftig A-list artiesten geremixt, van Ace of Base tot Sean Paul. Deze remixen gingen door het dak en dit resulteerde in meer dan 1000 optredens over de hele wereld, van Maleisië tot een eigen show op Amsterdam Dance Event (ADE). 

The Sound Of Moombahteam

Moombahteam is beïnvloed door genres als reggae(ton), dancehall, hiphop en house. De Moombahteam-sound wordt gekenmerkt door vette baslijnen, dramatische opbouw en snelle drums. Echte, analoge instrumenten worden opgenomen en gecombineerd met het nieuwe digitale geluid. Deze formule heeft al geleid tot een gouden plaat voor de officiële remake van Ne-Yo’s hit ‘Miss Independent’. In het heden richt Erik zich volledig op remixes & covers van nummers, dat is waar de kracht van Moombahteam ligt.

Waar ken je Moombahteam van?

Verder zou je Moombahteam kunnen kennen van hits zoals ''Miss Independent”, “All That She Wants” en ''Go'' of van zijn te gekke sets bij o.a. De Avondploeg en SlamFM.

Liever een andere artiest boeken? Wij denken graag met je mee.

Boeken of een optie plaatsen voor Moombahteam?

Voor meer informatie over Moombahteam kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Moombahteam

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's en Drive in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2686 mensen

Specificaties van Moombahteam

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Moombahteam

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Moombahteam kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.