Beau Potman Magie en Illusies

Beau Potman Magie en Illusies boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Beau Potman Magie en Illusies.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stel jezelf eens voor hoe het is om op te groeien in een wereld vol magie en illusies. Het kenmerkt de jeugd van Beau Potman, met een vader die haar op vroege leeftijd al liet kennismaken met magic en entertainment.

Vrouwelijk Illusionist

Nu, vele jaren later, treedt ze in de voetsporen van haar vader. Beau Potman is pas 19 jaar oud, maar brengt nu al wervelende shows vol verbazing en verrassing. Als één van de weinige vrouwlijke illusionisten van Europa tovert Beau op hoog tempo duiven tevoorschijn, wisselt ze van kleding of zelfs van plaats! Eén zekerheid: tijdens haar shows verdwijnen en verschijnen de gekste dingen!

Bekend van o.a. Holland's Got Talent

De enorme kwaliteit die Beau Potman met haar optredens levert werd ook in medialand opgemerkt. Zo schitterde Beau al op landelijke televisie in het RTL4 programma Holland’s Got Talent. Mede dankzij haar TV-debuut scoorde ze een flinke achterban op social media. Intussen gaat Beau op TikTok richting de één miljoen volgers, heeft ze 117.000 volgers op Instagram en telt haar YouTube account meer dan 61.000 abonnees. Hierdoor heeft Beau een maandelijks bereik op social media van meer dan 10 miljoen views.

Influencer en Magic Entertainer

De combinatie van influencer en magic entertainer maakt Beau enorm interresant voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van een speciale magic act op een bedrijfsevenement tot een samenwerking op social media; het behoort allemaal tot de uitgebreide mogelijkheden van Beau Potman.

Welkom in de wereld van magie, waar niets is wat het lijkt…

Laat je verbazen, door Beau Potman!

Boeken of een optie plaatsen voor Beau Potman Magie en Illusies?

Voor meer informatie over Beau Potman Magie en Illusies kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Beau Potman Magie en Illusies

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kindergoochelaar om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 4338 mensen

Specificaties van Beau Potman Magie en Illusies

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 30 minuten
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Beau Potman Magie en Illusies

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Beau Potman Magie en Illusies kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.