The 2 men show

The 2 men show boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The 2 men show.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Top-entertainers Michael en Tom zijn al van jongs af aan fanatieke muzikanten en samen timmeren ze flink aan de weg als The 2 Men Show. Ze spelen op gitaar, toetsen, drums en zingen beide bekende covers. Beide heren komen uit het live circuit van bekende coverbands en beschikken dus over een behoorlijke dosis ervaring!

Hedendaagse Popnummers en gezellige Meezingers

Het repertoire is erg gevarieerd en bevat zowel hedendaagse popnummers als de gezellige meezingers van de 60’s, 70’s, 80’s en 90’s. Hiermee zorgt The 2 Men Show voor een ultieme sfeer. Of het nu op een terras, een bedrijfsfeest, een tuinfeest, een camping, een proeverij, een braderie of bruiloft is, samen zorgen Michael en Tom voor een topfeest!

Boeken of een optie plaatsen voor The 2 men show?

Voor meer informatie over The 2 men show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The 2 men show

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bruiloftbands - Bruiloft Muziek om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 3099 mensen

Specificaties van The 2 men show

  • Tijdsduur: 3 x 45 min. binnen 4 uur
  • Geluid: Inclusief tot 500 personen
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor The 2 men show

Voor meer informatie en beschikbaarheid van The 2 men show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.