Biografie van Winston Gerschtanowitz

Winston Gerschtanowitz is geboren op 2 oktober 1976 in Amsterdam. Na de middelbare school ging hij naar de Amsterdamse Academie (Bank en Financiën) en de Media Academie (Productie en Televisie).

Tussendoor was hij druk bezig om geld te verdienen met modellenwerk. Op jeugdige leeftijd presenteerde hij naast Ivo Niehe het programma ’Solo voor een kind’. Met zijn rol als Harm van Cloppenburg in de soap ’Goudkust’ brak hij door bij een groot publiek. Samen met soapcollega’s Jimmy Geduld, Chris Zegers en Michiel de Zeeuw vormde hij nog de jongenspopgroep ’4-Fun’. Ook presenteerde Winston het lifestyle-programma ’Wannahaves’.

Winston is oprichter en mede-eigenaar van het bedrijf Media Republic dat zich bezighoudt met multimediale concepten en video games voor Playstation en X-Box. De mobiele internetsoap ‘Jong Zuid’ is hiervan een succesvol voorbeeld. Noordzee 100.7 FM is hierin mediapartner. Winston is tevens werkzaam als co-presentator bij RTL Boulevard en Miljoenenjacht.

Naast presenteren is Winston is een echte sportfreak. In zijn vrije tijd houdt hij zich het liefst bezig met hockey, fitness en zeilen.

In Winston’s Wondere Wereld (WWW) volgt Winston alles op het gebied van show en entertainment op de voet maar uiteraard ook het allerlaatste nieuws op het gebied van technische snufjes en de nieuwste trends zal niet aan zijn aandacht ontsnappen.
Winston’s Wondere Wereld wordt iedere zaterdag en zondag tussen 13.00 en 16.00 uur uitgezonden op Noordzee 100.7 FM.

In 2005 vertrekt hij naar de zender van John de Mol; Talpa.