Winston Gerschtanowitz

Winston Gerschtanowitz Boeken of Inhuren? | JB Productions William Rutten

Winston Gerschtanowitz boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Winston Gerschtanowitz.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Winston Gerschtanowitz is een populair acteur en presentator die ook is te boeken als spreker of dagvoorzitter. 

Boek Winston Gerschtanowitz als Presentator of als Dagvoorzitter

Zijn grote doorbraak komt met een rol in de serie Goudkust, een soap die in die tijd grote populariteit geniet onder Nederlandse jongeren. Na enige tijd richt hij zich op presenteren en wordt hij een vast gezicht in programma’s zoals Wannahaves, Sterrenjacht en RTL Boulevard. Bij televisiezender Talpa is hij daarnaast actief als presentator van Thuis en In de huid van.

Zijn faam stijgt als hij in 2007 deelneemt aan Dancing on Ice van RTL 4. Een jaar later groeit hij uit tot vaste hoofdpresentator van RTL Boulevard en in 2011 presenteert hij Let’s get married. Zijn ruime ervaring als presentator en interviewer maken hem de ideale persoonlijkheid voor een rol als dagvoorzitter of presentator tijdens een congres, seminar of evenement.

Winston is ook in te zetten al spreker 

Naast televisiewerk, onderscheidt Winston Gerschtanowitz zich ook op andere vlakken. Zo presenteert hij op Noordzee FM zijn eigen radioshow Winstons Weekend en vervult hij vanaf 2013 een functie als commercieel directeur van productiemaatschappij Talpa. In de tussentijd maakt hij ook furore als ondernemer.

Hij is medeoprichter en mede-eigenaar van het bedrijf Media Republic, dat zich richt op het ontwikkelen van multimediale concepten en de productie van videogames. Als geen ander weet hij hierdoor wat er bij het ondernemerschap komt kijken, iets waar hij als spreker graag aandacht aan schenkt tijdens een lezing of zakelijke bijeenkomst.

Boeken of een optie plaatsen voor Winston Gerschtanowitz?

Voor meer informatie over Winston Gerschtanowitz kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Winston Gerschtanowitz

Deze act is bekeken door 16629 mensen

Specificaties van Winston Gerschtanowitz

  • Tijdsduur:
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland