Winston Gerschtanowitz

Winston Gerschtanowitz Boeken of Inhuren? | JB Productions William Rutten

Winston Gerschtanowitz boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Winston Gerschtanowitz.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Winston Gerschtanowitz is een populair acteur en presentator die ook is te boeken als spreker of dagvoorzitter. 

Boek Winston Gerschtanowitz als Presentator of als Dagvoorzitter

Zijn grote doorbraak komt met een rol in de serie Goudkust, een soap die in die tijd grote populariteit geniet onder Nederlandse jongeren. Na enige tijd richt hij zich op presenteren en wordt hij een vast gezicht in programma’s zoals Wannahaves, Sterrenjacht en RTL Boulevard. Bij televisiezender Talpa is hij daarnaast actief als presentator van Thuis en In de huid van.

Zijn faam stijgt als hij in 2007 deelneemt aan Dancing on Ice van RTL 4. Een jaar later groeit hij uit tot vaste hoofdpresentator van RTL Boulevard en in 2011 presenteert hij Let’s get married. Zijn ruime ervaring als presentator en interviewer maken hem de ideale persoonlijkheid voor een rol als dagvoorzitter of presentator tijdens een congres, seminar of evenement.

Winston is ook in te zetten al spreker 

Naast televisiewerk, onderscheidt Winston Gerschtanowitz zich ook op andere vlakken. Zo presenteert hij op Noordzee FM zijn eigen radioshow Winstons Weekend en vervult hij vanaf 2013 een functie als commercieel directeur van productiemaatschappij Talpa. In de tussentijd maakt hij ook furore als ondernemer.

Hij is medeoprichter en mede-eigenaar van het bedrijf Media Republic, dat zich richt op het ontwikkelen van multimediale concepten en de productie van videogames. Als geen ander weet hij hierdoor wat er bij het ondernemerschap komt kijken, iets waar hij als spreker graag aandacht aan schenkt tijdens een lezing of zakelijke bijeenkomst.

Boeken of een optie plaatsen voor Winston Gerschtanowitz?

Voor meer informatie over Winston Gerschtanowitz kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Winston Gerschtanowitz

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatie & Personality om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 39279 mensen

Specificaties van Winston Gerschtanowitz

  • Tijdsduur:
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Winston Gerschtanowitz

Winston Gerschtanowitz is geboren op 2 oktober 1976 in Amsterdam. Na de middelbare school ging hij naar de Amsterdamse Academie (Bank en Financiën) en de Media Academie (Productie en Televisie).

Tussendoor was hij druk bezig om geld te verdienen met modellenwerk. Op jeugdige leeftijd presenteerde hij naast Ivo Niehe het programma ’Solo voor een kind’. Met zijn rol als Harm van Cloppenburg in de soap ’Goudkust’ brak hij door bij een groot publiek. Samen met soapcollega’s Jimmy Geduld, Chris Zegers en Michiel de Zeeuw vormde hij nog de jongenspopgroep ’4-Fun’. Ook presenteerde Winston het lifestyle-programma ’Wannahaves’.

Winston is oprichter en mede-eigenaar van het bedrijf Media Republic dat zich bezighoudt met multimediale concepten en video games voor Playstation en X-Box. De mobiele internetsoap ‘Jong Zuid’ is hiervan een succesvol voorbeeld. Noordzee 100.7 FM is hierin mediapartner. Winston is tevens werkzaam als co-presentator bij RTL Boulevard en Miljoenenjacht.

Naast presenteren is Winston is een echte sportfreak. In zijn vrije tijd houdt hij zich het liefst bezig met hockey, fitness en zeilen.

In Winston’s Wondere Wereld (WWW) volgt Winston alles op het gebied van show en entertainment op de voet maar uiteraard ook het allerlaatste nieuws op het gebied van technische snufjes en de nieuwste trends zal niet aan zijn aandacht ontsnappen.
Winston’s Wondere Wereld wordt iedere zaterdag en zondag tussen 13.00 en 16.00 uur uitgezonden op Noordzee 100.7 FM.

In 2005 vertrekt hij naar de zender van John de Mol; Talpa.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Winston Gerschtanowitz

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Winston Gerschtanowitz kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.