Ziggy Krassenberg

Ziggy Krassenberg boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ziggy Krassenberg.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Zijn kleurrijke kapsel maakt hem een opvallende verschijning. Zijn stem, dat is wat pas écht grote indruk maakt. Ziggy Krassenberg is pas twintig jaar jong, maar kan al een behoorlijk aantal successen achter zijn naam zetten. Zo wist Ziggy op 15-jarige leeftijd de Idols jury te overtuigen met zijn versie van Charlie Puth’s ‘One Call Away’. Het bracht hem lovende woorden van Martijn Krabbé en Jamai Loman en betekende de start van een bloeiende, muzikale carrière.

Ziggy Krassenberg in The Voice of Holland

Enkele jaren later schitterde Ziggy Krassenberg in seizoen 10 van The Voice of Holland. Met ‘Too Much Love Will Kill You’ van Queen draaiden alle vier juryleden. Anouk werd echter de perfecte coach voor Ziggy. Dat laat zien dat hij niet terugdeinst voor een beetje kritiek.

Kritiek is overigens niet onbekend voor de flamboyante zanger die zich durft te uiten in kleding en looks. “Kom op voor jezelf en durf je te laten zien!”, aldus Ziggy. Ondanks al deze positiviteit kent Ziggy helaas ook de harde realiteit die daarbij komt kijken. Niet alles in zijn leven is een suikerspin…

K2 zoekt K3

Dat er anno 2021 voldoende ruimte is voor diversiteit bewees Ziggy Krassenberg wel door zijn deelname aan de zoektocht naar het nieuwe K3-lid. Zijn enorme enthousiasme en blauw/roze gekleurde haar wist veel kijkers te boeien. Het betekende dan ook een flinke boost in zijn bekendheid op social media.

Toekomst voor Ziggy Krassenberg

De uitschakeling bij de K3 auditie betekent echter niet het einde voor Ziggy’s muzikale carrière. Integendeel zelfs! Het is de hoogste tijd dat Nederland kennismaakt met Ziggy Krassenberg: de looks van Bieber, de stem van Freddy en de performance van Gaga.  Guys and gals, it’s time for Ziggy!

Boeken of een optie plaatsen voor Ziggy Krassenberg?

Voor meer informatie over Ziggy Krassenberg kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ziggy Krassenberg

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kindershows bekend van TV om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 10262 mensen

Specificaties van Ziggy Krassenberg

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Ziggy Krassenberg

Zijn kleurrijke kapsel maakt hem een opvallende verschijning. Zijn stem, dat is wat pas écht grote indruk maakt. Ziggy Krassenberg is pas twintig jaar jong, maar kan al een behoorlijk aantal successen achter zijn naam zetten. Van een verpletterende indruk bij IDOLS tot vier omgedraaide stoelen in The Voice of Holland: vrijwel iedereen weet wie Ziggy Krassenberg is!

The Voice

Met ‘Too Much Love Will Kill You’ van Queen draaiden de vier juryleden. Anouk was echter de perfecte coach voor Ziggy. Dat laat zien dat hij niet terugdeinst voor een beetje kritiek. Kritiek is overigens niet onbekend voor de flamboyante zanger die zich durft te uiten in kleding en looks. “Kom op voor jezelf en durf je te laten zien!”, aldus Ziggy. Ondanks al deze positiviteit kent Ziggy helaas ook de harde realiteit die daarbij komt kijken. Niet alles in zijn leven is een suikerspin. Zijn enorme enthousiasme en blauw/roze gekleurde haar wist veel kijkers te boeien. Het betekende dan ook een flinke boost in zijn bekendheid op social media.

Het is de hoogste tijd dat heel Nederland kennis maakt met Ziggy Krassenberg: de looks van Bieber, de stem van Freddy en de performance van Gaga.Guys and gals, it’s time for Ziggy!

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Ziggy Krassenberg

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ziggy Krassenberg kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.