Openingshandeling met Strik en lint

Openingshandeling met Strik en lint boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Openingshandeling met Strik en lint.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Wil je een bijzondere opening van je pand of winkel? Onze openingshandeling met Strik en Lint is een prima oplossing voor iedere feestelijke opening. We maken er een bijzondere opening van.

Hoe werkt de openingshandeling met Strik en lint?

Het is simpel, wij spannen voor uw deur, op uw podium of waar u maar wilt een lint met aan beide uiteinde een mooie strik. Jouw vip krijgt een grote schaar en knipt als openingshandeling het lint door. Aangezien we het lint en de strikken bevestigen tussen 2 verzwaarde statieven kan deze opening overal staan. Je hoeft zelf niets te doen, behalve dan een kleur kiezen, wij doen de rest.

Strikken en schaar van 1 meter 

Standaard nemen we 5 meter lint mee maar als u ons (vooraf) een (iets) andere lengte doorgeeft is dat ook geen probleem. Zowel de schaar als beide strikken zijn 1 meter groot. Uiteraard kunnen we, als dat mooi uitkomt, de strik en het lint ook aan uw pilaren, hek of andere items vastmaken.

Wat kost een openingshandeling

De prijs wordt bepaald door een paar factoren:

  •  het lint, de strikken, de statieven en de schaar
  •  onze medewerker die alles komt plaatsen en weer meeneemt
  •  de transportkosten.

Extra opties

Uiteraard kan deze openingshandeling uitgebreid worden met een Rode loper, Afzetpaaltjes en Dwarrels en Streamers.

Boeken of een optie plaatsen voor Openingshandeling met Strik en lint?

Voor meer informatie over Openingshandeling met Strik en lint kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Openingshandeling met Strik en lint

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere (Bedrijfs)Feesten Feestavonden om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 3471 mensen

Specificaties van Openingshandeling met Strik en lint

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Openingshandeling met Strik en lint

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Openingshandeling met Strik en lint kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.