Pluis de Paashaas en Piep het Kuikentje

Pluis de Paashaas en Piep het Kuikentje boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Pluis de Paashaas en Piep het Kuikentje.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze lieve paashaas komt samen met Piep het kuikentje graag langs om de paaseitjes uit te delen. Naast het uitdelen van chocolade eitjes kan de paashaas en het kuikentje ook knuffels en high-five’s uitdelen.

Interactieve Paashaas en Kuikentje

Door hun interactieve houding is het een genot om naar te kijken, ze springen, huppelen en vermaken mensen van jong tot oud. Een paashaas en kuikentje waar je een leuke herinnering aan bewaart. Deze paashaas en het kuikentje maken voor iedereen wat tijd, ook voor de kinderen die een beetje verlegen zijn.

Zorg ervoor dat je de telefoon of camera gereed hebt. Want op de foto gaan doet de paashaas en Piep het kuikentje maar al te graag.

Boeken of een optie plaatsen voor Pluis de Paashaas en Piep het Kuikentje?

Voor meer informatie over Pluis de Paashaas en Piep het Kuikentje kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Pluis de Paashaas en Piep het Kuikentje

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Paas Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2517 mensen

Specificaties van Pluis de Paashaas en Piep het Kuikentje

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: incl. 50 km. va. Zeewolde, daarna € 0,48 per km.
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Pluis de Paashaas en Piep het Kuikentje

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Pluis de Paashaas en Piep het Kuikentje kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.