Fenna Ramos in de nieuwe film Hart op de juiste plek

15/08/2022

In de romantische feelgoodfilm Hart op de Juiste plek zien we hoe de jonge en succesvolle Eve (Stijn Fransen) haar droomleven leeft. Een toffe baan als freelance trendwatcher, een leuke vriendengroep en ze woont samen met haar knappe vriend Ricardo (Jasper Demollin) in de grote stad. Door een onverwachte gebeurtenis is ze opeens niet meer zo zeker over haar ogenschijnlijke onaantastbare geluk. Ricardo lijkt het namelijk verdacht goed te kunnen vinden met zijn bazin Anthea (Tanja Jess).

Eve trekt in bij Rebecca (Fenna Ramos)

Eve twijfelt geen moment en wijst hem de deur, maar er is één probleem: het is zijn huis. Eve staat dus op straat. Ze pakt haar spullen om tijdelijk bij haar vriendin Rebecca (Fenna Ramos) in te trekken, maar in de kleine studio hebben ze amper privacy. Ze gaat fanatiek op zoek naar een eigen woning, maar helaas blijkt al snel dat de woningen in en rondom de stad onbetaalbaar zijn. Eve is genoodzaakt tijdelijk terug te keren naar haar ouderlijk huis in het dorpje Zeilne, om bij haar moeder Kristien (Irene Moors) in te trekken. Iets waar ze niks voor voelt, ze heeft niets meer met haar geboortedorp en vrienden van vroeger. 

Trip down memory lane

Het wordt een trip down memory lane met vriendschappen en een familieruzie die na jaren nog steeds rondgaat in het dorp. Met ex-vriendje Luuk (Jan Versteegh) haalt ze herinneringen op en al snel blijkt dat hij helemaal niet zo saai is als dat ze dacht. En dat ze zich best op haar gemak voelt in deze rustige omgeving. Ondertussen krijgt ze uit onverwachte hoek een appartement in de stad aangeboden, maar op welke plek ligt haar hart nu écht?! 

Boeking of een optie plaatsen voor Fenna Ramos van Zappelin

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Fenna Ramos van Zappelin kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.