Fenna Ramos van Zappelin

Fenna Ramos van Zappelin boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Fenna Ramos van Zappelin.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Fenna is een bekende voor jong en oud als het gezicht van kinderzender NPO Zappelin, waar ze dagelijks te zien en te horen is als de zenderstem en in programma’s zoals “Zin in Zappelin” en “Het Feest van Zappelin” . Daarnaast vertolkt ze een van de hoofdrollen in de films en serie Misfit. Op YouTube is Fenna ook een grote hit met miljoenen views, waarvan haar best bekeken filmpje meer dan 80 miljoen views heeft aangetikt.

Fenna zingt liedjes van TV uit Zappelin

Met haar eigen nummers en bekende kinderliedjes van Zappelin nodigt Fenna kinderen iedere dag uit om thuis voor de buis met haar mee te zingen en dansen. Fenna is nu ook te boeken zodat de kinderen, ouders en opa’s en oma’s live met haar mee kunnen dansen en zingen met de liedjes, die de kinderen kennen van tv.

“Heb heel veel zin om nu het land in te gaan en de kids, waar ik elke dag thuis in de woonkamer kom, te gaan ontmoeten”, aldus Fenna. Na haar show neemt Fenna de tijd om met haar fans op de foto te gaan tijdens een meet & greet.

Van Soapster naar een bekende ster voor Kinderen

Fenna was afgelopen jaar onder andere ook te zien in het programma “Try Before You Die” , presenteerde de Europese uitzending rondom de opening van het Eurovision Songfestival en als Ingrid Jagtman in dagelijkse soap Goede Tijden Slechte Tijden. Fenna speelde eerder in musicals als  Cha Cha in de Stage Entertainment musical Grease, Michelle in de musical Dreamgirls, Kiki in Flashdance en begon al jong als Cecile in de musical Annie. Fenna is van soapster een echte ster bij de kinderen geworden.

Winnares bij de VIP editie van 'Lego Masters' en kandidaat bij 'Weet ik Veel'

Je kunt de televisie niet aan doen of Fenna is te zien. Zo heeft ze samen met Kes van den Broek een duo gevormd voor de VIP editie van 'Lego Masters" en deze glansrijk gewonnen! Ook heeft ze haar kennis getest met de deelname aan het RTL 4 programma 'Weet ik Veel' met presentator Beau van Erven Dorens.

Kortom, niet alleen een enthousiaste artiest, maar ook een graag geziene gast/deelnemer!

Show is ook aan te passen op sinterklaas evenementen

 

Boeken of een optie plaatsen voor Fenna Ramos van Zappelin?

Voor meer informatie over Fenna Ramos van Zappelin kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Fenna Ramos van Zappelin

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kindershows bekend van TV om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 45878 mensen

Specificaties van Fenna Ramos van Zappelin

  • Tijdsduur: 1 x 30 min. en Meet & Greet van 15 min. na de show
  • Geluid: Inclusief M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Fenna Ramos van Zappelin

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

Piron Groep

  • Door: Marlon
  • Locatie: Alphen aan den Rijn
  • Datum:

Fijn, bleef in overleg met haar manager langer op het event om met wat meer kinderen op de foto te gaan.

Waardering:

9,0

Boeking of een optie plaatsen voor Fenna Ramos van Zappelin

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Fenna Ramos van Zappelin kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.