Bob de Bouwer Meet & Greet

Bob de Bouwer Meet & Greet boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bob de Bouwer Meet & Greet.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het succes van Bob de Bouwer kent geen grenzen en hij is razend populair bij kinderen zowel in Nederland als in de rest van Europa. De makers van Bob de Bouwer hebben hem in een nieuw jasje gegoten. Bob is meegegroeid met de tijd en een stoere held geworden. 

Bob de Bouwer in je winkelcentrum of op de Kermis

Overal waar Bob de Bouwer verschijnt tijdens de Meet & Greet sessies bij openbare gelegenheden zoals winkelcentra, kermissen etc. loopt het storm. Zowel ouders als kinderen staan in de rij om hun televisieheld in het echt te ontmoeten.

Meet and Greet Bob de Bouwer

De Meet & Greet van TV Held Bob de Bouwer zal plaatsvinden voor een door ons meegebrachte banner en Bob de Bouwer mag niet op de locatie rondlopen.

Bob de Bouwer op televisie bij NPO Zappelin

De Animatieserie over TV Held Bob de Bouwer, een bouwvakker die alles kan maken, samen met zijn vrienden Wendy, Liftie en Scoop is te zien op televisie bij NPO Zappelin. Ieder kind kent de bekende kreet "Bob 

Boeken of een optie plaatsen voor Bob de Bouwer Meet & Greet?

Voor meer informatie over Bob de Bouwer Meet & Greet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bob de Bouwer Meet & Greet

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Looppoppen en Characters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 7698 mensen

Specificaties van Bob de Bouwer Meet & Greet

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten, 3 x 30 min. binnen 2½ uur
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Bob de Bouwer Meet & Greet

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

Bremer Media & Events

  • Door: Emma van Hattem
  • Locatie: Capelle aan den IJssel
  • Datum:

Super goed gedaan en zeker in deze hitte! Vroeg aanwezig, waardoor er geen haast was en duidelijke communicatie op de locatie.

Waardering:

9,0

Boeking of een optie plaatsen voor Bob de Bouwer Meet & Greet

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bob de Bouwer Meet & Greet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.