Disco Fever mobiele Discoshow

Disco Fever mobiele Discoshow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Disco Fever mobiele Discoshow.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Grijp jezelf bij je John Travolta kraag, trek je foutste schoenen aan en aai jezelf over je disco-bolletje, want: ‘You SHOULD Be Dancing’!

Dans op je hoogste plateauzolen mee met de Disco Fever, een dancing machine van je foutste – eh – stoutste dromen! Voor deze discotheek op wieltjes Ain’t No Mountain High Enough om de Boogie Woogie koorts door de straten te verspreiden.

Bekende Disco deuntjes

Fladderend in zijn flairs houdt de DJ de boel en het feestje dansend draaiende door de lekkerste en bekendste disco-deuntjes door de boxen te laten druipen.

Terwijl de chauffeur probeert het publiek niet voor hun seventies sokken te rijden, spat elke straatsteen spontaan uit zijn voegen en verandert in een geweldig Saturday Night Fever feestje.

Complete mobiele discoshow voor Winkelcentra en Straattheater

Compleet uitgerust met discolichten en rookmachine rolt deze kleurrijke kar als een groot of klein fuifje, net zoals jij maar wilt! 

Breidt deze act uit met danseressen en steltenlopers, dan zet deze plaatjes draaiende parade de meest vrolijke en funky bloemetjes buiten! Zet deze discoshow in voor je winkelcentrum, straattheater of parade.

Boeken of een optie plaatsen voor Disco Fever mobiele Discoshow?

Voor meer informatie over Disco Fever mobiele Discoshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Disco Fever mobiele Discoshow

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Mobiele Muziek om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 4223 mensen

Specificaties van Disco Fever mobiele Discoshow

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur.
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Disco Fever mobiele Discoshow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Disco Fever mobiele Discoshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.