Paas Best de Zingende Paashaas

Paas Best de Zingende Paashaas boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Paas Best de Zingende Paashaas.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ei, ei, ei, wat is ze blij! De bloesem bloeit en de paas vreugde groeit. Vol eieren, veertjes en vrolijkheid kom je met deze muzikale paas act helemaal in de paas stemming! Met je neus tussen de bloemen en de bellen tussen je vingers droom je weg onder het genot van vrolijke muziek.

Zingende Paashaas

Deze paas zangeres zingt live en versterkt. De muzikale boom trekt ze met zich mee, zodat ieder kan genieten van de heldere noten. Paas Best is een vrolijke paas act om uw publiek mee te verrassen!

Boeken of een optie plaatsen voor Paas Best de Zingende Paashaas?

Voor meer informatie over Paas Best de Zingende Paashaas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Paas Best de Zingende Paashaas

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Paas Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 3313 mensen

Specificaties van Paas Best de Zingende Paashaas

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur., 2 x 40 min. binnen 3 uur.
  • Begeleiding: Solo
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Paas Best de Zingende Paashaas

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Paas Best de Zingende Paashaas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.