Springende Glamour Hazen

Springende Glamour Hazen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Springende Glamour Hazen.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Op zoek naar een act voor Pasen met veel allure? Denk dan eens aan de onze glamour Hazen! Op hun springstelten vinden deze imposante Hazen hun weg tussen het publiek. Met hun gekraalde schilden en gouden oren zijn ze opgewassen tegen elk avontuur.

Paashazen bewegen sierlijk op muziek

Houd uw oren gespitst! Deze act voor Pasen word namelijk versterkt door bijpassende muziek waarop de hazen dierlijk en sierlijk bewegen.

Boeken of een optie plaatsen voor Springende Glamour Hazen?

Voor meer informatie over Springende Glamour Hazen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Springende Glamour Hazen

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Paas Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2550 mensen

Specificaties van Springende Glamour Hazen

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Springende Glamour Hazen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Springende Glamour Hazen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.