Steltloop act - De Tantes Haas

Steltloop act - De Tantes Haas boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Steltloop act - De Tantes Haas.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Heeft u deze harige Hazen Tantes al ontmoet? Ze verwelkomen u graag met gezelligheid en een groet. Deze paas act zult u zeer zeker niet snel vergeten. Deze tantes zijn degelijk, deftig en bijzónder spontaan!

Paashazen met lange tanden en een mand vol eieren

Met lange tanden en een mand vol eieren zijn deze dames er als de hazen bij om u te voorzien van iets lekkers. Dat wordt zeker genieten van deze vrolijke paas act!

Boeken of een optie plaatsen voor Steltloop act - De Tantes Haas?

Voor meer informatie over Steltloop act - De Tantes Haas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Steltloop act - De Tantes Haas

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Paas Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2823 mensen

Specificaties van Steltloop act - De Tantes Haas

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur.
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Steltloop act - De Tantes Haas

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Steltloop act - De Tantes Haas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.