Steltloop Act - Paas en Haas

Steltloop Act - Paas en Haas boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Steltloop Act - Paas en Haas.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze vrolijke paashazen maken uw gasten blij met een lach en een ei. Mevrouw paashaas heeft heerlijke paaseitjes in een mand, en deelt haar eitjes uiterst charmant. Meneer paashaas is de wijze heer, en wordt graag aangesproken met meneer.

Paashazen op Stelten

Deze paashazen op stelten zullen uw oog niet ontglippen, ze springen, maken grapjes en zijn een plaatje om uit te knippen! Met hazentanden, volle wangen en lange oren is het dit duo geboren om u vreugde en paas passie te verzorgen. Deze paashazen nemen u graag even mee naar de wereld van krokussen, narcissen en eieren, heel veel eieren.

Springende Paashazen

Meneer en mevrouw Paashaas geven uw paasevenement graag extra vrolijkheid. Door de springstelten zijn deze paashazen zeer mobiel en kunnen zichzelf snel verplaatsen.

Kortom, Haas en Co geven u graag een opvallende Paasshow! ze zijn net een tikkeltje anders dan de traditionele paashaas en brengt uw publiek graag in een paas waas.

Boeken of een optie plaatsen voor Steltloop Act - Paas en Haas?

Voor meer informatie over Steltloop Act - Paas en Haas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Steltloop Act - Paas en Haas

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Paas Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 3223 mensen

Specificaties van Steltloop Act - Paas en Haas

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Steltloop Act - Paas en Haas

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Steltloop Act - Paas en Haas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.