John Anders - Table Magic

John Anders - Table Magic boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van John Anders - Table Magic.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Bij Table Magic loopt David rond tussen je gasten en verbaast ze met magie op de vierkante centimeter. 
Kleine wondertjes met kaarten, munten, gedachtenlezen, noem maar op. Je zit er met je neus bovenop, en toch begrijp je niet hoe het kan. Hoe doet hij dat?
 

Table Magic is een variabele entertainmentvorm die geen eisen aan de omgeving stelt

Het mooie van Table Magic is dat het in bijna iedere setting toepasbaar is. De ideale ijsbreker, zodat mensen die elkaar nog niet kennen meteen een gemeenschappelijke ervaring hebben om over te praten. De trucs die je kent van tv zie je nu live in het echt en dit maakt jouw event onvergetelijk! Je gasten zullen er nog lang over napraten.

John is een echte entertainer en verbaast een ieder met zijn magie 

John Anders zoekt de mensen op als ze aan tafeltjes zitten of in groepjes staan. 
Met zijn magic-act palmt hij toeschouwers snel in en voor ze het door hebben, zijn ze een onderdeel van de act geworden!
Er wordt veel gelachen en John verbaast de toeschouwers dan ook met onnavolgbare trucs, zwendel en mentale beïnvloeding.
Een act die je niet snel zult vergeten…….vooral omdat je er zelf middenin hebt gezeten.

 

Boeken of een optie plaatsen voor John Anders - Table Magic?

Voor meer informatie over John Anders - Table Magic kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor John Anders - Table Magic

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Goochelaars & Magic Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 3291 mensen

Specificaties van John Anders - Table Magic

  • Tijdsduur: 4 x 50 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor John Anders - Table Magic

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 7.

Leonie de Jonge - Wandel

  • Door: Leonie de Jonge - Wandel
  • Locatie: Parc Broekhuizen, Leersum
  • Datum:

Vriendelijke, leuke performance. Wel weinig variatie in act.

Waardering:

7,0

Biografie van John Anders - Table Magic

John Anders is al vele jaren actief in de wereld van de verwondering. Op jonge leeftijd wist hij drie maal achtereen de jeugdprijs in Dordrecht te bemachtigen. Ook vele nationale prijzen op Nederlandse congressen, georganiseerd door de Nederlandse Magische Unie, zijn John Anders in de loop der jaren toegekend. Zowel op het gebied van het goochelen op toneel als op het gebied van table-magic (close-up) en niet te vergeten zijn straattheater act.

Daarnaast heeft John Anders zich ook toegelegd op het creatieve proces van een uitvoerend kunstenaar. Het bedenken van plots, effecten en methoden. Veel goochelaars raadplegen hem en/of hebben van zijn diensten gebruik gemaakt. John Anders schrijft ook boeken en is meerdere malen in het buitenland geweest om collega’s te inspireren en motiveren. Hij kan zijn acts dan ook in Frans, Duits of Engels presenteren.

Maar zijn voorliefde gaat toch uit naar het Nederlandse publiek en daar treedt hij ook het liefst voor op. En misschien bent u wel degene waarvoor hij zijn “snelle handen” uit de mouwen steekt!

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor John Anders - Table Magic

Voor meer informatie en beschikbaarheid van John Anders - Table Magic kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.