Het Heksenwiel - Halloween act

Het Heksenwiel - Halloween act boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Het Heksenwiel - Halloween act.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

‘Dit Heksenwiel’ is wel heel bijzondere verschijning! De Heksen hebben namelijk de handen ineengeslagen en komen met 3 vrouwen, uhm Heksen sterk.

De Halloween act voor jouw Halloween Parade

Door een verkeerd gemengd brouwsel uit een ketel, zijn twee van hen nogal gegroeid en steken met kop en schouder over iedereen uit. Durf jij ook een slokje van hun rokende brouwsel te nemen?  De slimste van het stel heeft haar bezem ingeruild en bestuurd een nogal indrukwekkend elektrisch aangedreven voertuig, “het Heksenwiel”! Spannende geluiden komen hier uit voort en wat een rook!  

Al met al een spannende, grappige en mooie act, waarbij iedereen gegarandeerd even een kijkje komt nemen. Wil jij een Halloween Parade organiseren? Dan mag deze Heksen act zeker niet ontbreken.

Het Heksenwiel is in te zetten voor:

  • Griezel entertainment
  • Halloween entertainment
  • Winkelcentrumpromotie
  • Straattheater
  • Pretpark entertainment

Boeken of een optie plaatsen voor Het Heksenwiel - Halloween act?

Voor meer informatie over Het Heksenwiel - Halloween act kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Het Heksenwiel - Halloween act

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 4314 mensen

Specificaties van Het Heksenwiel - Halloween act

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur., 3 x 40 min. binnen 4 uur.
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Het Heksenwiel - Halloween act

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Het Heksenwiel - Halloween act kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.