Jan Biggel

Jan Biggel boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jan Biggel.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Kerstkindje Jan Biggel is wereldberoemd in het Brabantse Liempde en verre omstreken met de echte klompensound. In 2020 laat hij voor het eerst landelijk van zich horen met Fleske d’rin Fleske d’r uit.

Jan Biggel van "Ons Moeder Zeej Nog" boeken

Ons Moeder Zeej Nog zet Jan Biggel op de kaart als Feestzanger. Samen met Arno Sloot maakte hij Ik Wil Alleen Liken en We Gaan Op Stap. Met zijn kamervullende persoonlijkheid zorgt hij dat de glazen gevuld worden en de stemming stijgt. Om de feestvreugde te verhogen heeft hij speciaal voor Carnaval 2022 de video van Ons Moeder Zeej Nog opgefrist.

Het is pas Feest als Jan Biggel is geweest

Ook zijn nieuwe single is binnenkort verkrijgbaar. Zijn levensmotto: Met humor kom je overal. We durven wel te zeggen: Het Is Pas Feest Als Jan Biggel Is Geweest.

Boeken of een optie plaatsen voor Jan Biggel?

Voor meer informatie over Jan Biggel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jan Biggel

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Feest Artiesten - Carnaval om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 3703 mensen

Specificaties van Jan Biggel

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Jan Biggel

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jan Biggel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.