Presentatrice Bridget Maasland

Bridget Maasland Boeken of Inhuren? | JB Productions William Rutten

Presentatrice Bridget Maasland boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Presentatrice Bridget Maasland.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bridget Maasland is een veelzijdige televisiepersoonlijkheid met een indrukwekkende staat van dienst. Als voormalig VJ bij TMF en presentatrice bij BNN heeft ze haar sporen verdiend in de Nederlandse entertainmentindustrie.

Bridget Maasland een televisie presentatrice die van alle markten thuis is

Met haar charme, humor en professionaliteit heeft Bridget talloze programma's gepresenteerd, variërend van entertainmentshows tot realityprogramma's. Van "Hoe word ik een New Yorkse vrouw?" tot "RTL Boulevard" en "De Zwakste Schakel", Bridget weet keer op keer haar publiek te boeien en te vermaken.

Als je op zoek bent naar een ervaren en enthousiaste presentatrice voor jouw evenement of programma, dan is Bridget Maasland een uitstekende keuze. Met haar brede ervaring en natuurlijke présence weet ze elke gelegenheid tot een succes te maken.

Een echte allrounder in entertainment

Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een televisieprogramma, een awardshow of een ander soort bijeenkomst, Bridget Maasland staat garant voor een professionele en memorabele presentatie. Neem vandaag nog contact met ons op om Bridget Maasland te boeken en jouw evenement tot een succes te maken!

Boeken of een optie plaatsen voor Presentatrice Bridget Maasland?

Voor meer informatie over Presentatrice Bridget Maasland kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Presentatrice Bridget Maasland

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatie & Personality om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 46744 mensen

Specificaties van Presentatrice Bridget Maasland

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Presentatrice Bridget Maasland

Met een TV-producer als vader en een visagiste als moeder, ligt Bridgets carrière op 9 november 1974 eigenlijk al vast. Een baan bij de televisie, het liefst als cameravrouw of regisseuse, is iets waar Bridget van jongs af aan over droomt. Dankzij haar moeders werk als visagiste en model, komt Bridget in aanraking met de wereld van de mode. Haar talent levert haar op jonge leeftijd al een aantal succesvolle modelopdrachten op.

Na een vlot doorlopen schoolloopbaan ('slechts één keer blijven zitten') blijkt Bridget toch niet over voldoende 'drive' te beschikken om voor de volle honderd procent te gaan voor een opleiding als cameravrouw. Daar komt bij dat pa en ma Maasland inmiddels een eigen lingeriezaak zijn begonnen. Ze besluit dan ook om bij haar ouders in de zaak te gaan werken. Dit is bovendien makkelijk(er) te combineren met het modellenwerk, dat op dat moment steeds grotere vormen begint aan te nemen.

Maar een paar maanden later, na een hectische modellentijd in Barcelona, komt het besef dat ook dit werk niet zaligmakend is. Terug in Den Haag gaat Bridget zich meer met de winkel van haar ouders bemoeien en al gauw wordt ze verantwoordelijk voor de inkoop. Tegelijkertijd doet ze verschillende dingen voor televisie, waaronder een baantje als danseres/assistente in Hans Kraaij's spelshow Man O Man. In plaats van een lang gekoesterde carrière achter de camera komt Bridget uiteindelijk voor de camera terecht. Ze wordt aangenomen als VJ voor de jonge muziekzender The Music Factory.

Na ruim vier jaar als VJ gewerkt te hebben besluit Bridget van koers te veranderen. Voor het BNN reis/werk-programma BNN at Work vertrekt ze voor een aantal weken naar Australië (2000), Canada (2001) en verschillende landen in Europa (2002), waarvoor ze de meest uiteenlopende baantjes uitprobeert. Daarnaast presenteerde ze onder andere de programmaserie De Nationale Test, de documentaireserie BNN Docu: De Wereld Van... en het politieke programma Lijst 0, samen met Katja Schuurman. Ook presenteerde Bridget in 2002 een serie nieuwe afleveringen van Robot Wars: The Dutch Battles, een programma dat in maart 2003 terugkeerde. Begin 2003 heeft Bridget het druk, want ze presenteert achtereenvolgens Lijst 0, De Nationale IQ Test 2003 en De Hoofdprijs. In februari startte ze met Neuken Doe Je Zo, een recht-voor-z’n-raap programma over seks en was ze druk met haar eerste filmrol in de Nederlandse productie Shouf Shouf Habibi!. Daarnaast presenteerde ze het testprogramma In je hok! en deed ze mee aan de BNN Family. In de zomer van 2003 zag je Bridget in de documentaireserie The Underworld According to BNN, waarvoor ze in een vrouwengevangenis verbleef. Na de zomer vertrok Bridget voor BNN at Work naar de Caribbean en presenteerde ze het zomerse vervolg op Neuken doe je zo! D aarnaast was zij te zien in het programma BNN Family. In maart van dit jaar ontving ze diverse gasten in het door haar bedachte programma The Bridget Triangle . Afgelopen zomer presenteerde ze samen met Katja het programma BNN presenteert AVRO’s Sterrenslag en ging Bridget aan het werk in Japan voor BNN at Work.

Sinds augustus 2005 maakt ze programma's voor Talpa. NSE, 'Je leven in de steigers', Big Brother, Woef en 'Het Land van Maas en Geel' zijn programma's die Bridget bij Tien/Talpa presenteerde.

Kortgeleden presenteerde ze bij RTL5 'Hoe Word Ik Een New Yorkse Vrouw?' en heeft ze 'Beauty and the Nerd' gepresenteerd.

In 2012 stapt Bridget over naar SBS waar ze deel uitmaakt van het presentatieteam van Shownieuws en in 2016 stapt Bridget over naar Net 5 om daar Bridget in Hollywood te maken. 

Eind 2016 keert Bridget terug bij RTL, waar zij als vaste presentatrice en verslaggeefster bij RTL Boulevard te zien is. 

Bridget is momenteel presentatrice van De Zwakste Schakel op RTL 4.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Presentatrice Bridget Maasland

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Presentatrice Bridget Maasland kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.