De echte Paashaas

De echte Paashaas boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De echte Paashaas.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Hups, hups, hob daar komt dé enige echte Paashaas aan! Met zijn strikje, hoge hoed en mand vol eieren ziet hij er op z’n Paasbest uit. Als een konijn uit de hoge hoed zorgt deze knuffelkont voor een wonderlijke ontmoeting voor jong en oud.

Wonderlijke ontmoeting met dé echte Paashaas

De echte Paashaas zal jouw bezoekers entertainen en laat iedere voorbijganger stralen. Heb je de gouden eieren al gespot? Meneer de Haas verft zijn eieren graag met zijn magische verf waardoor deze goud blinken.

Onze paashaas straalt professionaliteit uit doordat deze act en het kostuum met de hand en vol passie is ontworpen.  Zeker weten dat het een wonderlijke ontmoeting wordt. Onmisbaar is natuurlijk dat hij de bezoekers zal verblijden met zijn mand vol chocolade paaseitjes (5 kg).

Boeken of een optie plaatsen voor De echte Paashaas?

Voor meer informatie over De echte Paashaas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De echte Paashaas

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Paas Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 3952 mensen

Specificaties van De echte Paashaas

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,30 per km. vanaf Culemborg (v.v.).
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De echte Paashaas

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De echte Paashaas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.