Mobiele Winteract Hout & Hout

Mobiele Winteract Hout & Hout boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Mobiele Winteract Hout & Hout.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Mobiele animatie act HOUT & HOUT;  Geheel onverwacht  zijn HOUT & HOUT in een wel heel plaatselijke sneeuwstorm terecht gekomen, Terwijl de stormgeluiden hoorbaar zijn en hun scharnieren piepen en kraken dat het een lieve lust is trotseren ze de plotselinge weersomslag. Hun paraplu’s bieden nog enige bescherming, maar met besneeuwde kleding huiswaarts keren lijkt onvermijdelijk.

Hout & Hout in winter- en Kerstvariant 

HOUT & HOUT is een poëtische, mimische mobiele act die zowel in een meer algemene wintervariant als in een kerstvariant uitgevoerd kan worden.

Deze act kan zowel lopend als rijdend op een winters uitgevoerd elektrisch mobiel uitgevoerd worden.

Boeken of een optie plaatsen voor Mobiele Winteract Hout & Hout?

Voor meer informatie over Mobiele Winteract Hout & Hout kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Mobiele Winteract Hout & Hout

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Winter Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2312 mensen

Specificaties van Mobiele Winteract Hout & Hout

  • Tijdsduur: 3,5 uur inclusief pauzes
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Mobiele Winteract Hout & Hout

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mobiele Winteract Hout & Hout kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.