Het kleinste Kerstorgeltje

Het kleinste Kerstorgeltje boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Het kleinste Kerstorgeltje.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Zoekt u voor de kersttijd weer eens iets heel anders? Wij laat de echte kerstklassiekers klinken uit…HET KLEINSTE KERSTORGELTJE TER WERELD…

Komt dat zien, komt dat horen…  Het Kleinste Kerstorgeltje ter wereld

Het minuscule orgeltje is nog geen twee centimeter groot en draait echt! Het welbekende draaiorgelaapje heeft daarentegen geheel tegenovergestelde proporties. En hoewel aap Benjamin het mansen met zijn centenbakje helemaal onder de knie heeft, richt hij zich regelmatig liever op andere zaken. Zodra hij door het publiek wordt afgeleidt, maakt hij met zijn apestreken dankbaar van de aandacht gebruik. De opvallend uitziende orgelvrouw verplaatst haar kar met Benjamin en het piepkleine orgeltje door het winkelcentrum of over de kerstmarkt en probeert hem nog enigszins onder controle te houden… 

Helemaal passend in de kerstsfeer, maar weer eens iets heel anders dan een kerstman of kerstkoor.

Boeken of een optie plaatsen voor Het kleinste Kerstorgeltje?

Voor meer informatie over Het kleinste Kerstorgeltje kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Het kleinste Kerstorgeltje

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2285 mensen

Specificaties van Het kleinste Kerstorgeltje

  • Tijdsduur: 3,5 uur inclusief pauzes, 4 uur, inclusief pauzes
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Het kleinste Kerstorgeltje

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Het kleinste Kerstorgeltje kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.