Meet & Greet Bert en Ernie met Sinterklaas

Meet & Greet Bert en Ernie met Sinterklaas | JB Productions JB Productions

Meet & Greet Bert en Ernie met Sinterklaas boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meet & Greet Bert en Ernie met Sinterklaas.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bert en Ernie zijn net als alle kinderen dol op Sinterklaas. Wie is er niet groot geworden met Sinterklaas en de echte TV Helden Bert en Ernie.

Boek een Meet & Greet met Bert en Ernie voor jouw Sinterklaasfeest

Ernie heeft zijn rubber eend en Pietenbarret al klaarstaan en Bert is nog op zoek naar de juiste banaan en zijn Sinterklaasmijter. De duiven zijn gevoerd dus Bert en Ernie de bekende Kidshelden staan klaar om alle fans groot en klein te begroeten, met ze op de foto te gaan of gezellig samen dansen.

Bert en Ernie vieren Sinterklaas in jouw winkelcentrum of Sinterklaasfeest

Wanneer je Bert en Ernie uitnodigd voor een Meet and Greet tijdens de Sinterklaasperiode, dan weet je bijna zeker dat er veel publiek op afkomt. Want zeg nou zelf wie wil deze toppers nou niet in levende lijve ontmoeten op hun Sintbest?

Boeken of een optie plaatsen voor Meet & Greet Bert en Ernie met Sinterklaas?

Voor meer informatie over Meet & Greet Bert en Ernie met Sinterklaas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Meet & Greet Bert en Ernie met Sinterklaas

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Looppoppen en Characters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 4127 mensen

Specificaties van Meet & Greet Bert en Ernie met Sinterklaas

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten, 3 x 30 min. binnen 3 uur
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet Bert en Ernie met Sinterklaas

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Bert en Ernie met Sinterklaas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.