Senna Willems

Senna Willems boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Senna Willems.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Levenslied zangeres Senna Willems leeft om te kunnen zingen. Als kind zong ze al mee met Nederlandstalige artiesten in de auto. Nederland maakte kennis met deze zangeres tijdens het televisieprogramma We Want More. Ze behaalde hier een tweede plaats en maakte diepe indruk op de jury.

Senna schittert tijden Holland zingt Hazes

André Hazes nodigde haar uit voor "Holland zingt Hazes" in de Ziggo Dome. Hier schitterde Senna tussen gevestigde namen zoals Jeroen van der Boom, Samantha Steenwijk, Peter Beense en Gerard Joling. Inmiddels is de eerste single van deze zangers uit onder de naam "Alles".

Tijdens haar optreden kan Senna putten uit een veelzijdig repertoire zoals:

 • Sla je armen om me heen – Bonnie St. Claire
 • Hartslag - Ruth Jacott
 • Mama - Samantha Steenwijk
 • Hemel & Aarde - Edsilia Rombley
 • Samen zijn - André Hazes Sr.
 • Morgen wordt alles anders - Bonnie St. Claire
 • Ik weet dat je bestaat
 • Geef je weer aan mij - Samantha Steenwijk

Boeken of een optie plaatsen voor Senna Willems?

Voor meer informatie over Senna Willems kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Senna Willems

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 14876 mensen

Specificaties van Senna Willems

 • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
 • Geluid: inclusief monitor/inprikset
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Senna Willems

Het levenslied zit Senna Willems in haar bloed. Zo zingt ze al van kinds af mee met André Hazes en andere grote Nederlandstalige artiesten in de auto, met haar vader. De zangeres uit Helmond weet al op jonge leeftijd meerdere talentenjachten op haar naam te zetten en is sindsdien een graag geziene artiest in het live-circuit. Senna doet dan ook niets liever dan optreden.

Senna in finale We Want More

De zeventienjarige Senna Willems behaalde in de finale van TV Programma We Want More een knappe tweede plaats. Ze maakte grote indruk op André Hazes, Davina Michelle, Henk Poort, Ali B en Trijntje Oosterhuis. Vrijwel direct kreeg Senna door Dino Music (o.a. André Hazes, Frans Duijts en Jeroen van der Boom) een platencontract aangeboden.

André Hazes laat droom Senna uitkomen

Als een droom die uitkomt nodigde André Hazes haar na haar deelname aan We Want More uit om te komen zingen tijdens "Holland Zingt Hazes” dit jaar in de Ziggo Dome. De single ‘Ik Weet Dat Je Bestaat,’ een Nederlands levenslied op de melodie van ‘El Triste’ van Marc Anthony, was het eerste wapenfeit van de talentvolle zangeres in 2021.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Senna Willems

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Senna Willems kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.