Presentator Robert ten Brink

Presentator Robert ten Brink boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Presentator Robert ten Brink.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
presentator, gastheer, dagvoorzitter…….
 
Robert ten Brink biedt tal van mogelijkheden. Buiten de televisieproducties begeleidt Robert ten Brink met plezier uw (zakelijke) evenement. Uiteraard op zijn eigen ervaren, invoelende en directe wijze.
Dagvoorzitter, gastheer en presentator:

Zoekt u voor uw evenementen of bijeenkomst een dagvoorzitter, gastheer of presentator met de juiste stemmingsinvullingen en leidinggevende kracht? 

Dan weet Robert de aandacht van uw publiek snel te trekken! Door zijn jarenlange ervaring weet hij als geen ander hoe hij hier invulling aan kan geven. Met zijn authentieke quotes weet hij iedereen te vermaken en met zijn charmante voorkomen en pure uitstraling weet hij de aandacht vast te houden. 

Onderstaand een paar voorbeelden van de vele mogelijkheden.

Kiss  'Dag voorzitterschap All you Need is Network'   
Het Thema van het KISS event in de AmsterdamArena: All You Need is Network. Robert ten Brink had de presentatie van die dag in handen. KISS stond in het teken van netwerken, daten met merken uit diverse branches met als doel te komen tot mooie Joint Promotions.
 
Randstad ' Worden wie je bent'
Randstad lanceerde zijn nieuwe campagne ‘Worden Wie je Bent’ in de Ziggo Dome aan haar medewerkers. De campagne staat in het teken van het ontdekken van jouw talenten. Hiermee worden de talenten van de kandidaten bedoeld. In het voortraject is meegedacht over de invulling van het concept en op de avond zelf door Robert ten Brink gepresenteerd. De productie lag in handen van www.luidkeels.com.
 
Musical Award Gala 
Een avond als het Musical Award Gala is er een om door een ringetje te halen. Als presentator een behoorlijke taak, omdat in de zaal slechts de hele vakbranche aanwezig is. In dertien categorieën zijn de Musical Awards uitgereikt. De presentatie was in handen van Robert ten Brink. De 41 nominaties zijn verdeeld over twaalf producties. Klik hier voor de uitzending.
 
Robert is storyteller geweest van The Passion: een van de grootste TV spektakels van Nederland. Hij weet de aandacht van het publiek te pakken en vast te houden en weet net dat beetje extra creativiteit in te brengen. 
 
Verrassingsbezoeken (B2B, B2C)
Robert heeft al vele malen op bijzondere en verrassende wijze de top van het bedrijfsleven 'verleidt' om in gesprek te gaan met andere interessante partijen. Er wordt meegedacht met welke invulling het beste resultaat kan worden bereikt.  
 
Spelshows
Ook begeleidt Robert met veel passie verschillende spelshows. Naast de spelshows op televisie heeft hij ook ontzettend veel ervaring met spelshows op (besloten) evenementen op locatie! Wij kunnen samen met u kijken naar een eigen invulling en ideeën. Om een voorbeeld te geven van de spelshows op de televisie kunt u denken aan “The Big Picture” en “BankGiro Weekend Miljonairs” die Robert op dit moment ook presenteert.
 
Merkactivatiecampagnes
Robert Ten brink is jarenlang (samen met zijn gezin) het gezicht van Liga geweest. Iedereen is ermee opgegroeid ;) Ook is er een succesvolle commercial geweest rondom Kerst voor Lidl. Robert heeft bijvoorbeeld ook deelgenomen aan het call center van Centraal Beheer Achmea om een boost te geven aan enerzijds de interne organisatie en anderzijds om prospects/verzekerden te verrassen. Dit heeft tot mooie momenten en positieve aandacht voor Centraal Beheer Achmea geleid. 
 
(Column)schrijver Robert is een goede en gemakkelijke schrijver.
Zijn teksten hebben altijd een persoonlijk randje wat het leesgemak versterkt. Hij heeft ook boeken geschreven met als titel 'De Ideale Vader Bestaat Niet' en 'Robert'.
 
Voice-over Robert spreekt met enige regelmaat TV-spots en ook stemmen van onder meer Disney karakters in.

Boeken of een optie plaatsen voor Presentator Robert ten Brink?

Voor meer informatie over Presentator Robert ten Brink kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Presentator Robert ten Brink

Deze act is bekeken door 20069 mensen

Specificaties van Presentator Robert ten Brink

  • Tijdsduur:
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland