Presentator Robert ten Brink

Presentator Robert ten Brink boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Presentator Robert ten Brink.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
presentator, gastheer, dagvoorzitter…….
 
Robert ten Brink biedt tal van mogelijkheden. Buiten de televisieproducties begeleidt Robert ten Brink met plezier uw (zakelijke) evenement. Uiteraard op zijn eigen ervaren, invoelende en directe wijze.
Dagvoorzitter, gastheer en presentator:

Zoekt u voor uw evenementen of bijeenkomst een dagvoorzitter, gastheer of presentator met de juiste stemmingsinvullingen en leidinggevende kracht? 

Dan weet Robert de aandacht van uw publiek snel te trekken! Door zijn jarenlange ervaring weet hij als geen ander hoe hij hier invulling aan kan geven. Met zijn authentieke quotes weet hij iedereen te vermaken en met zijn charmante voorkomen en pure uitstraling weet hij de aandacht vast te houden. 

Onderstaand een paar voorbeelden van de vele mogelijkheden.

Kiss  'Dag voorzitterschap All you Need is Network'   
Het Thema van het KISS event in de AmsterdamArena: All You Need is Network. Robert ten Brink had de presentatie van die dag in handen. KISS stond in het teken van netwerken, daten met merken uit diverse branches met als doel te komen tot mooie Joint Promotions.
 
Randstad ' Worden wie je bent'
Randstad lanceerde zijn nieuwe campagne ‘Worden Wie je Bent’ in de Ziggo Dome aan haar medewerkers. De campagne staat in het teken van het ontdekken van jouw talenten. Hiermee worden de talenten van de kandidaten bedoeld. In het voortraject is meegedacht over de invulling van het concept en op de avond zelf door Robert ten Brink gepresenteerd. De productie lag in handen van www.luidkeels.com.
 
Musical Award Gala 
Een avond als het Musical Award Gala is er een om door een ringetje te halen. Als presentator een behoorlijke taak, omdat in de zaal slechts de hele vakbranche aanwezig is. In dertien categorieën zijn de Musical Awards uitgereikt. De presentatie was in handen van Robert ten Brink. De 41 nominaties zijn verdeeld over twaalf producties. Klik hier voor de uitzending.
 
Robert is storyteller geweest van The Passion: een van de grootste TV spektakels van Nederland. Hij weet de aandacht van het publiek te pakken en vast te houden en weet net dat beetje extra creativiteit in te brengen. 
 
Verrassingsbezoeken (B2B, B2C)
Robert heeft al vele malen op bijzondere en verrassende wijze de top van het bedrijfsleven 'verleidt' om in gesprek te gaan met andere interessante partijen. Er wordt meegedacht met welke invulling het beste resultaat kan worden bereikt.  
 
Spelshows
Ook begeleidt Robert met veel passie verschillende spelshows. Naast de spelshows op televisie heeft hij ook ontzettend veel ervaring met spelshows op (besloten) evenementen op locatie! Wij kunnen samen met u kijken naar een eigen invulling en ideeën. Om een voorbeeld te geven van de spelshows op de televisie kunt u denken aan “The Big Picture” en “BankGiro Weekend Miljonairs” die Robert op dit moment ook presenteert.
 
Merkactivatiecampagnes
Robert Ten brink is jarenlang (samen met zijn gezin) het gezicht van Liga geweest. Iedereen is ermee opgegroeid ;) Ook is er een succesvolle commercial geweest rondom Kerst voor Lidl. Robert heeft bijvoorbeeld ook deelgenomen aan het call center van Centraal Beheer Achmea om een boost te geven aan enerzijds de interne organisatie en anderzijds om prospects/verzekerden te verrassen. Dit heeft tot mooie momenten en positieve aandacht voor Centraal Beheer Achmea geleid. 
 
(Column)schrijver Robert is een goede en gemakkelijke schrijver.
Zijn teksten hebben altijd een persoonlijk randje wat het leesgemak versterkt. Hij heeft ook boeken geschreven met als titel 'De Ideale Vader Bestaat Niet' en 'Robert'.
 
Voice-over Robert spreekt met enige regelmaat TV-spots en ook stemmen van onder meer Disney karakters in.

Boeken of een optie plaatsen voor Presentator Robert ten Brink?

Voor meer informatie over Presentator Robert ten Brink kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Presentator Robert ten Brink

Deze act is bekeken door 25387 mensen

Specificaties van Presentator Robert ten Brink

  • Tijdsduur:
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Biografie van Presentator Robert ten Brink

Robert ten Brink is geboren op 20 oktober 1955 in Amsterdam. De presentator is al jaren niet meer weg te denken uit de tv-wereld. Hij is voornamelijk bekend van programma’s als Lingo, het Jeugdjournaal, All You Need is Love, Lotto Weekend Miljonairs en Klasgenoten.

Het begin
Robert is niet ontdekt op straat. Hij heeft hard moeten werken om te komen waar hij nu is. Het ‘sprookje’ begint allemaal op de Kleinkunstacademie waar hij van 1973 tot 1978 zijn tijd doorbrengt. Hierna begint hij in 1979 bij de KRO als radio-dj. Van 1985 tot 1995 is hij voor één dag in het jaar Sinterklaas en doet hij de stem van de Goed Heilig man in De Avondspits van Frits Spits.

Jeugdjournaal en Lingo
In 1981 maakt hij de overstap naar televisie met de quiz Cijfers en Letters. Hierna is hij te zien in o.a. het Jeugdjournaal en Superfan en Wereldwijs van de VARA. Het Jeugdjournaal betekent zijn grote doorbraak. In 1989 wordt hij de eerste presentator van het spelletjesprogramma Lingo.

All You Need is Love
In 1992 begint het grote succes voor Robert pas echt. Hij vertrekt naar Veronica, om daar het programma All You Need is Love te presenteren. All You Need... trekt in het eerste seizoen bijna vier miljoen kijkers per aflevering.

Overstap naar SBS6
In 1998 biedt SBS6 ten Brink een vijfjarig contract aan, en maakt hij de overstap naar deze omroep, All You Need... neemt hij mee. In 1999 begint hij daar met de presentatie van het spelletjesprogramma Lotto Weekend Miljonairs. Ook presenteert hij hier Big Diet.

Terug van weggeweest
In 2006 stapt de Lotto, de hoofdsponsor van het programma Lotto Weekend Miljonairs, over naar RTL4. Robert besluit mee te gaan naar RTL 4. Hij was inmiddels gestopt met All You Need Is Love bij SBS6. Hij tekent een driejarig contract bij RTL, waar hij Weekend Miljonairs kan blijven presenteren. Het succesvolle programma ‘Klasgenoten’ wordt ook weer nieuw leven ingeblazen en Robert presenteert dit twee seizoenen.

Geen All You Need zonder Robert
Inmiddels is All You Need is Love weer terug op de buis. En zonder Robert ten Brink geen liefde. Op Kerstavond 2007 gaat Robert weer op pad om verre liefdes bij elkaar te brengen, ruzies te lijmen en stille liefdes uit de stilte te halen.

De lijst is lang
Naast de grote bekende shows presenteerde Robert nog veel meer programma’s als: De Steen en Been Show, Superfan, Wereldwijs, Sportfreaks, De Travestie Show, Make My Day, Achmea Kennisquiz, Loveboat Amorina, Super Robert, Sterrenbeurs, Hoe gaat het met? en De nationale Carrierecheck.

Prijzen
Robert heeft vele successen op zijn naam staan. Hij is hiervoor ook meerdere malen beloond. In 1993 won hij de Gouden Televizier Ring voor het beste televisieprogramma en in 2000 ook nog de Zilveren Televizier Ster voor beste mannelijke televisiepersoonlijkheid. Bij de laatste Gouden Televizier Ring op 26 oktober 2007 krijgt Robert de eer om de Gouden Televizier Ring uit te reiken aan het beste televisieprogramma uit het seizoen 2006-2007, namelijk De Wereld Draait Door.

Familie
Robert ten Brink is getrouwd met Roos Cialona en heeft vijf dochters: Nina, Emma, Charlotte, Isabel en Suzanne.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Presentator Robert ten Brink

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Presentator Robert ten Brink kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.