Barend van Deelen

Barend van Deelen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Barend van Deelen.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Barend van Deelen hoor je elke maandag- tot en met donderdagavond tussen 19:00 en 21:00 uur op Radio 538. Barend geeft je onder andere de Dag Top 5 (de hardste stijgers en dalers in de 538 TOP 50) en hij laat je je ongezouten mening geven over een nieuwe track in Maak 't Of Kraak 't. Lekker man!

Barend van Deelen DJ Radio 538

Barend van Deelen is te boeken als DJ in voor jouw feesttent, dancing of op jouw feest.
Hij draait commerciële muziek, 90’s en feesthits !

Boeken of een optie plaatsen voor Barend van Deelen?

Voor meer informatie over Barend van Deelen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Barend van Deelen

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's en Drive in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 3115 mensen

Specificaties van Barend van Deelen

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Barend van Deelen

Geboren in de tijd dat Nederland het ene na het andere hoogtepunt beleeft…
We hebben het over de zomer waarin Nederland Europees Kampioen voetbal wordt.
 
Na een zware bevalling komt op 19 juni 1988 in het ziekenhuis te Amersfoort Barend van Deelen onafgebroken huilend op aarde. Dat huilen gaat nog even verder, als blijkt dat zijn huis niet in Amersfoort zelf staat, maar in de Betuwe. Scherpenzeel om precies te zijn.
 
Op de kleuterschool wordt al snel de volgende conclusie getrokken: Barend kan niet zo heel veel, het enige waar hij een ruime voldoende voor haalt is… praten.
 
Eerste stappen in het radiolandschap
 
Na het doorlopen van talloze scholen raakt Barend in 2006 besmet met een virus dat naast de ‘oranjekoorts’ het enige positieve virus op deze aarde is. Het radiovirus. Dit virus zorgt ervoor dat Barend zich meldt bij de selectiedagen van de Veronica Radioschool. En hij wordt nog aangenomen ook!
 
Tijdens deze periode loopt Barend stage bij Decibel Amsterdam. Dat bevalt van beide kanten goed, want al snel krijgt Barend een contract en een dagelijks programma. Inmiddels heeft Barend radio-ervaring opgedaan in zowel de ochtend, de middag als de avond.
 
Barend op 3FM
 
Je hoorde Barend Van Deelen van maandag t/m donderdag tussen 24.00 en 02.00 uur. Voor iedereen die nog niet kon of wilde slapen was Barend de perfecte persoon om de dag mee af te sluiten. , Tevens op Zaterdag presenteerde hij de Mega Top 50 tussen 14.00 en 16.00 uur en iedere zondag had hij z’n eigen show “BAREND” tussen 14.00 en 16.00 uur !
 
Radio 538
 
Na een lange tijd op NPO 3FM heeft Barend onlangs de overstap gemaakt naar Radio 538 waar hij van maandag t/m en donderdag tussen 19.00 en 22.00 uur zijn eigen radio programma presenteert.
 
Barend van Deelen is te boeken als DJ in uw feesttent, dancing of op uw feest. Hij draait commerciële muziek, 90’s en feesthits !
 
Geboortedatum:
19 juni 1988
 
Radiogeschiedenis:
V-radio, Decibel Amsterdam, Decibel Randstad
 
Eigenaardigheden:
Slordig, leergierig en altijd te laat!
 
Levensmotto:
Wie je bent is op een gegeven moment je eigen keuze!
 
Hobbies:
Leven!
 
Eerste Single:
Geloof het of niet… Backstreet Boys – ‘I Want It That Way’
 
Dierbaarste bezit:
Mijn telefoon!
 
Radiodroom:
Daar zit ik midden in (smileyface, dansende banaan)
Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Barend van Deelen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Barend van Deelen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.