Unwind Christmas Carols

Unwind Christmas Carols boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Unwind Christmas Carols.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Jingle Bells, Let it snow, Feliz Navidad, White Christmas… net als de geur van dennennaalden is muziek onlosmakelijk verbonden met de warme sfeer rondom kerst. 

Instant Kerstgevoel met alle Kersthits

Unwind (Hanneke van Bakel en Paul van der Weyde) spelen met hun muzikale kerst-act ook dit jaar weer de sterren van de hemel. Met mobiel geluid – sfeervol verpakt als muzikaal kerstkado – jazzgitaar en Dickens-kostuums begeeft het duo zich zingend en spelend tussen de mensen en proberen ze je een instant kerstgevoel te bezorgen. Frosty, Rudolph en Santa zelf, ze komen allemaal voorbij. En voordat je het weet neurie of zing je mee! Je kunt ook niet anders, tenzij je Scrooge heet natuurlijk.

Boeken of een optie plaatsen voor Unwind Christmas Carols?

Voor meer informatie over Unwind Christmas Carols kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Unwind Christmas Carols

Deze act is bekeken door 50 mensen

Specificaties van Unwind Christmas Carols

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: prijs op aanvraag

Boeking of een optie plaatsen voor Unwind Christmas Carols

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Unwind Christmas Carols kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.