Phil Bee winnaar Voice Senior

Phil Bee winnaar Voice Senior boeken of inhuren | JB Productions Dave van Hout

Phil Bee winnaar Voice Senior boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Phil Bee winnaar Voice Senior.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Phil Bee speelt al meer dan 30 jaar op internationale podia met zijn blues- en soul gerelateerde bands. Met in de trofeeënkast: diverse Dutch Blues Awards, beste zanger, beste CD EN beste band wordt hij beschouwd als een van de beste zangers in zijn genre in Europa. Met die “bagage” schreef hij zich in voor The Voice Senior 2021, Nederlandse editie. Onbekend bij het mainstream publiek heeft hij ronde voor ronde, met zijn soulvolle stem, de jury en uiteindelijk in de finale het stemmende publiek, weggeblazen.

Sterkste editie Voice Senior

Unaniem vond iedereen Phil de terechte winnaar, in wat de redactie de sterkste editie van alle jaargangen bestempelde. Phil Bee wist steeds weer de jury en het publiek te overtuigen.

Phil Bee nu te boeken met tape act en live met band

Met onder andere nummers als; Tennessee Whiskey en When a man loves a woman werd tevens een voorproefje gegeven aan het Nederlandse publiek wat ze van Phil Bee’s Band kunnen verwachten tijdens live shows. In dat kielzog ook prachtige eigen nummers. Phil Bee brengt je terug naar de 60's & 70's en dat met eigen versies van covers én eigen nummers van een van zijn 16 albums. Een vleugje Joe Cocker is nooit ver weg, maar het is veel meer dan dat. Rauw, ongepolijst, ondersteund door een super strakke band van Nederlandse top muzikanten!
 

 

Boeken of een optie plaatsen voor Phil Bee winnaar Voice Senior?

Voor meer informatie over Phil Bee winnaar Voice Senior kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Phil Bee winnaar Voice Senior

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere The Voice Of Holland om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 3755 mensen

Specificaties van Phil Bee winnaar Voice Senior

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 60 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Phil Bee winnaar Voice Senior

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Phil Bee winnaar Voice Senior kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.