Bloemenreading – Zeg het met bloemen!

Bloemenreading – Zeg het met bloemen! boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bloemenreading – Zeg het met bloemen!.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Op uw evenement, receptie of feest beweegt bloemenvrouw Marian, een kleurrijke verschijning, zich met gemak tussen uw gasten en laat hen uit haar prachtige bloemenmand op geveoel een bloem kiezen.

Bloemen vertellen meer over je, dan je denkt

Of het nu rozen, lelies, anjers, gladiolen, narcissen, tulpen of violen zijn, iedere bloem heeft iets te vertellen. De keus valt uitgerekend op een bloem die werkelijk alles vertelt over degene die hem uitkoos… met een glimlach van herkenning hoort uw gast dat de bloemenvrouw tot in details dingen over haar of hem kan vertellen aan de hand van de bloem. Met humor belicht zij in een oogwenk uw gast.

Over bloemenvrouw Marian

Marian is in het dagelijks leven spiritueel entertainer en coach. Het is haar passie om met bewustwording & gezondheid te werken, waarmee zij recht tot de kern van een persoon of bedrijf komt. Zij treft de essentie en wordt er heel blij van als ze anderen kan helpen meer te stralen, bij hun kern te komen. Tijdens de consulten die ze in het dagelijks leven geeft komt ze met verrassende feiten, voorvallen en details die ze onmogelijk van te voren heeft kunnen weten.

De verrassing en verbazing van uw gasten, samen met een positieve boodschap of humorvolle opmerking, en de opvallende verschijning van Marian maken uw feest, receptie of teamdag samen met de kleurige bloemen tot een extra entertainment.

Boeken of een optie plaatsen voor Bloemenreading – Zeg het met bloemen!?

Voor meer informatie over Bloemenreading – Zeg het met bloemen! kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bloemenreading – Zeg het met bloemen!

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Spiritueel Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 7099 mensen

Specificaties van Bloemenreading – Zeg het met bloemen!

  • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,30 per gereden km. va. Alphen aan den Rijn.
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Bloemenreading – Zeg het met bloemen!

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bloemenreading – Zeg het met bloemen! kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.