Meet & Greet - Loeki de Leeuw

Meet & Greet - Loeki de Leeuw boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meet & Greet - Loeki de Leeuw.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

We hebben hier niet te maken met een 'gewone' Leeuw! Nee Loeki was 32 jaar lang een echte televisieSTER. 

Zijn geestelijk vader Joop Geesink heeft gezorgd voor de bekendheid van Loeki door hem in 1972 te introduceren bij de STER. Reclamefilmpjes werden van elkaar gescheiden door korte grappige filmpjes en Loeki, gebaseerd op de Nederlandse leeuw, werd de hoofdrolspeler hierin. De filmpjes sloegen aan bij het publiek en zo begon Loeki aan zijn lange televisieloopbaan. Tot 2004 was hij dan ook bijna dagelijks te zien, waarna de optredens helaas steeds minder werden en Loeki uiteindelijk van de buis verdween.

Anno 2021 is Loeki de Leeuw weer helemaal terug op televisie

Sinds maandag 10 mei 2021 is Loeki weer terug in de STER-blokken! Daarnaast is hij nu ook te boeken in de vorm van een echte Meet & Greet. Boek hem voor jouw feest, winkelcentrum en of (sport) evenement.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Meet & Greet - Loeki de Leeuw?

Voor meer informatie over Meet & Greet - Loeki de Leeuw kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Meet & Greet - Loeki de Leeuw

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Looppoppen en Characters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 3958 mensen

Specificaties van Meet & Greet - Loeki de Leeuw

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten, 3 x 30 min. binnen 3 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet - Loeki de Leeuw

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet - Loeki de Leeuw kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.