Champagne Ladies

Champagne Ladies boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Champagne Ladies.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een feestje een opening een borrel met Kerst of Nieuwjaar? Deze smakelijke actie is in vele gevallen inzetbaar. Bestaat jouw winkelcentrum zoveel jaar of heb je met jouw onderneming een mijlpaal bereikt? Misschien open je wel een nieuwe winkel of is er iets heel anders te vieren. Je kunt niet ontkennen dat deze feestelijke lady een schitterende verschijning is in haar prachtige champagne jurk. Een lady die perfect op jouw feestelijke event aanwezig kan zijn.

Boek deze geweldige champagne jurk met glazen

Iedere bezoeker aan het feestelijke evenement wordt getrakteerd op een glas champagne. Dit kan alcoholvrije champagne zijn, maar ook gewone champagne of kinderchampagne. Omdat de actie voor allerlei evenementen inzetbaar is, is deze ook te boeken in combinatie met champagne naar wens. Informeer naar de juiste prijs, want zoals je kunt begrijpen zal de prijs inclusief echte champagne of alcholvrije champagne dik verschillen. 

Champagne Ladies zijn geschikt voor ieder feest

Buiten 'gewone' feestelijke evenementen, is deze actie uitermate geschikt voor Kerst en Nieuwjaar. De kleuren zwart en goud zijn helemaal hip tijdens de aankomende feestdagen. Proost met de bezoekers van jouw evenement op het nieuwe jaar!

Boekingsgegevens Champagne ladies

  • 4 x 45 minuten binnen 4 aaneengesloten uren
  • inclusief 2 dames. 1 in jurk en 1 assistente die zorgt dat de glazen gevuld blijven
  • inclusief 250 champagne flutes en alcoholvrije champagne

Boeken of een optie plaatsen voor Champagne Ladies?

Voor meer informatie over Champagne Ladies kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Champagne Ladies

Deze act is bekeken door 3884 mensen

Specificaties van Champagne Ladies

  • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,45 per km (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Champagne Ladies

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Champagne Ladies kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.