KidsDJ Joeyy - De Kinderdisco van Nederland

KidsDJ Joeyy - De Kinderdisco van Nederland boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van KidsDJ Joeyy - De Kinderdisco van Nederland.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Al van kleins af aan was Joeyy gefascineerd door muziek. In de plaatstelijke kinderdisco is hij op jonge leeftijd begonnen met het ontwikkelen van zijn DJ skills en heeft hij zichzelf in de jaren weten uit te breiden tot een rasechte kinderentertainer.

Zingen, dansen en springen tijdens Kinderdisco

Zingen, dansen en springen. Dat zijn de kernwoorden voor een feestje en dit is dan ook het doel tijdens ieder optreden. Een dag niet gezongen is een dag niet gefeest!

Een feest met KidsDJ Joeyy staat garant voor een knalfeest waar niet alleen de kinderen zullen bewegen maar ook alle pappa's, mama's, opa's, oma's, ooms en tantes hun voetjes niet in bedwang kunnen houden.

Naast de opzwepende muziek zal er ook een prijsje te winnen zijn tijdens één van de challenges die KidsDJ Joeyy in petto heeft.

 

Boeken of een optie plaatsen voor KidsDJ Joeyy - De Kinderdisco van Nederland?

Voor meer informatie over KidsDJ Joeyy - De Kinderdisco van Nederland kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor KidsDJ Joeyy - De Kinderdisco van Nederland

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziekshows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 3694 mensen

Specificaties van KidsDJ Joeyy - De Kinderdisco van Nederland

  • Tijdsduur: 3 uur aaneengesloten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Licht: exclusief
  • Reiskosten: € 0,19 per km. vanaf Vlaardingen (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor KidsDJ Joeyy - De Kinderdisco van Nederland

Voor meer informatie en beschikbaarheid van KidsDJ Joeyy - De Kinderdisco van Nederland kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.