Billy Dans lanceert langverwachte debuutalbum 'Jongen Uit De Stad'!

26/03/2024

Nieuw Album Release: 'Jongen Uit De Stad'

Het is tijd om de schijnwerpers te richten op de Nederlandse muziekscene, want niemand minder dan Billy Dans, de ultieme hitmachine, komt met zijn eerste eigen album. Na jaren van succes als songwriter heeft Billy Dans zijn hart en ziel gestoken in zijn langverwachte meesterwerk, het album 'Jongen Uit De Stad'. Dit album, inclusief zijn nieuwe single 'Vliegtuigmodus', belichaamt de unieke sound waar Billy Dans zo bekend om staat: feel-good vibes, positiviteit en tracks die je niet kunt weerstaan om op te dansen.
 
Billy Dans heeft zijn stempel gedrukt als uitvoerend artiest en briljante componist, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor enkele van de grootste namen in de Nederlandse muziekwereld, waaronder Snelle, Donnie, Tino Martin, Mart Hoogkamer, Turfy Gang, Bilal Wahib, en nog veel meer. Zijn eigentijdse geluid en onnavolgbare tekstuele kracht hebben de muziekwereld verrijkt, en 'Jongen Uit De Stad' is daar het bewijs van.

'Vliegtuigmodus': De Nieuwe Single van Billy Dans

'Vliegtuigmodus', de nieuwste single van Billy, is een zomerse en vrolijke track in lijn met zijn eerdere hits zoals 'Ontspanje', 'Beach Vibe' en 'Eiland'. Het laat zien dat Billy overal hits kan schrijven, zelfs terwijl hij onderweg is naar zijn schrijfkamp in Turkije.
 
Het album 'Jongen Uit De Stad' is een veelzijdige verzameling van bekende hits en verrassende nieuwe tracks, met teksten die rechtstreeks uit het hart komen en de straat vertegenwoordigen. Met meer dan 47 miljoen streams en een gouden award voor 'Beach Vibe', samen met bijna 10 miljoen streams voor 'Ontspanje', bewijst Billy Dans dat hij precies weet wat de luisteraars willen.
 
Maak je klaar om kennis te maken met het album 'Jongen Uit De Stad', een onmisbaar stukje Nederlandse muziekgeschiedenis dat je niet wilt missen!

Boeking of een optie plaatsen voor Billy Dans

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Billy Dans kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.