Gegarandeerd een zomergevoel met de nieuwe single van Billy Dans: 'Tranquilo'

12/05/2023

Billy Dans is allesbehalve rustig bezig ondanks de titel van zijn nieuwe track 'Tranquilo'. Deze zomerse single, die vanaf 12 mei overal te beluisteren is, markeert alweer de derde release van Billy dit jaar. Het nummer sluit perfect aan bij zijn eerdere zomerhits zoals 'Ontspanje', 'Beach Vibe', en zijn recente single 'Eiland'.

Derde zomerse single van Billy Dans belooft een zomergevoel

Billy legt uit: "De sound van 'Tranquilo' ligt in lijn met 'Eiland', dat in maart uitkwam, en andere populaire tracks zoals 'Ontspanje' en 'Beach Vibe'. Tijdens mijn optredens merk ik dat mensen positief reageren op zowel 'Tranquilo' als 'Eiland', dus dat is echt geweldig om te zien. Bovendien verlangt iedereen natuurlijk naar de zomer, en met deze nieuwe nummers krijg je zeker dat zomergevoel!"

Billy druk bezig met muzikale carrière

Naast zijn deelname aan het RTL-programma 'De Verraders', waarin hij slim de finale wist te bereiken en te winnen met zijn mede-getrouwe, is Billy druk bezig met zijn eigen muzikale carrière. Hij heeft al successen geboekt met singles zoals 'Ontspanje', 'Hazes', en 'Beach Vibe', waarvan laatstgenoemde al meer dan 10 miljoen streams heeft behaald.
 
Naast zijn eigen repertoire staat Billy ook bekend als songwriter. Hij schrijft regelmatig voor artiesten als Tino Martin, Donnie, en Bilal Wahib. Enkele bekende tracks uit zijn pen zijn onder andere 'Bieber van de Kroeg' van Donnie & Mart Hoogkamer en de recente hit 'Padellen' van Turfy Gang & LA$$A.
 
Met de release van 'Tranquilo' belooft Billy Dans opnieuw een zomergevoel te creëren en het publiek te laten genieten van zijn aanstekelijke muziek. 

Boeking of een optie plaatsen voor Billy Dans

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Billy Dans kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.