Billy Dans scoort hit met Hazes

24/01/2022

2021 was het jaar van Billy Dans. Zo werd hij voor zijn werk bekroond met maar liefst 3 Buma NL Awards! Zo was hij medeverantwoordelijk voor de megahit ‘Frans Duits’ van Donnie en Frans Duits, waarmee de prijs voor Beste Track Hollands en Beste Track Feest werd binnengesleept en met het album ‘Voor Iedereen’ van Tino Martin waar Billy 8 tracks voor schreef sleepte hij een award binnen voor ‘Beste Album’. Daarnaast waren er succesvolle samenwerkingen met o.a. Bilal Wahib, Wolter Kroes en scoorde het door hem geschreven liedje ‘Gabber’ van Lil Kleine & Tino Martin ook!

2022 wordt het jaar waar Billy Dans definitief gaat doorbreken

Met zijn single ‘Beach Vibe’ wist Billy ook zelf als artiest al een hit te scoren. De single heeft inmiddels meer dan 6 miljoen streams en ook de single ‘IBIZA’ met Donnie scoorde goed! Ondanks zijn veelzijdigheid en liefde voor het schrijven en maken van muziek moet 2022 definitief het jaar worden waarin hij zelf doorbreekt met zijn eigen repertoire. Hij start het jaar goed met zijn nieuwe single "Hazes", waar hij direct een hit mee scoort.

Artiest boeken? Bij JB Productions ben je aan het juiste adres! 

 

Boeking of een optie plaatsen voor Billy Dans

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Billy Dans kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.