Rutger van Barneveld

Rutger van Barneveld boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Rutger van Barneveld.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Rutger van Barneveld is sinds 2002 druk bezig met zingen en optredens.
Rutger is en graag geziene gast op ieder feest. Zijn eerste single” Helena” is bijzonder goed ontvangen op radio en televisie.

Rutger is bekend van de real-live soap 'Ik geloof in mij"

In december 2013 startte de zeer succesvolle real-live soap “Ik geloof in mij” op TV Gelderland. Mede door het succes van de soap kwam er eind juni 2013 een nieuwe single uit geschreven door René Le Blanc en Frank van Etten met de titel “Een dag uit duizend dromen”. Eind 2015 kwam er een vervolg op de succes serie van omroep Gelderland genaamd: ”Hoe is het nu met”

Inmiddels is de serie “Ik geloof in mij” opnieuw geproduceerd door Zodiak Nederland en is de serie wekelijks te zien bij SBS 6. Uiteraard is Rutger hier ook weer van de partij!

Op zoek naar een zanger die altijd de juiste snaar weet te raken, neem contact op!

Boeken of een optie plaatsen voor Rutger van Barneveld?

Voor meer informatie over Rutger van Barneveld kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Rutger van Barneveld

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekend door TV shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 10479 mensen

Specificaties van Rutger van Barneveld

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Rutger van Barneveld

Rutger van Barneveld (1990) is sinds 2002 druk bezig met zingen en optredens. Daarvoor zong hij alleen thuis, voor familie en vrienden. Totdat een goede vriend Rutger vroeg of hij tijdens een feest van de Tielse voetbalvereniging wilde zingen. Dit werd zijn eerste optreden, met zijn stereotorentje en microfoon, dood nerveus natuurlijk, maar deze avond verliep zeer prettig en Rutger had zijn eerste succes te pakken. Toen wist hij: “Dit is wat ik wil blijven doen, zingen en entertainen voor grote groepen mensen”. Rutger is en graag geziene gast op ieder feest. Zijn eerste single” Helena” is bijzonder goed ontvangen op radio en televisie.

Rutger is tijdens het Waalkadefeest van Frans Duijts in 2012 eerste geworden tijdens de battle waarin hij het opnam tegen diverse andere talenten. Hierdoor heeft Rutger in 2014 tijdens het concert van Frans Duijts live met band een duet met hem gezongen.

In december 2013 startte de zeer succesvolle real-live soap “Ik geloof in mij” op TV Gelderland. Mede door het succes van de soap kwam er eind juni 2013 een nieuwe single uit geschreven door René Le Blanc en Frank van Etten met de titel “Een dag uit duizend dromen”. Eind 2015 kwam er een vervolg op de succes serie van omroep Gelderland genaamd: ”Hoe is het nu met”

Inmiddels is de serie “Ik geloof in mij” opnieuw geproduceerd door Zodiak Nederland en is de serie wekelijks te zien bij SBS 6. Uiteraard is Rutger hier ook weer van de partij! Op zoek naar een zanger die altijd de juiste snaar weet te raken, neem contact op!

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Rutger van Barneveld

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rutger van Barneveld kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.