Sezina Kelsey

Sezina Kelsey boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sezina Kelsey.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Na indrukwekkende finale plaatsen bij The Voice Kids en het Junior Songfestival kan ‘powerhouse’ Sezina niet wachten om haar eerste single uit te brengen.

Boek Sezina voor jouw evenement

In 2016 sneuvelde ze als pupil van Ali B in de battles van The Voice Kids, maar liet zich daardoor niet uit het veld slaan. Ze schreef zich in voor het Junior Songfestival en eindigde als tweede in de competitie. Sezina, die in 2013 al met vlag en wimpel een plaatselijke talentenjacht won, besloot het toch nog een keer te proberen bij de juniorenversie van The Voice en niet zonder succes: ook hier haalde ze, onder begeleiding van Marco Borsato, met gemak de finale en werd ze uiteindelijk tweede.

Sezina Kelsey inhuren? Informeer naar de mogelijkheden

Haar talent bleef niet onopgemerkt. Zo stond ze deze zomer al voor 8.000 man op het uitverkochte festival Live In Hoorn en was Glennis Grace zo onder de indruk van haar krachtige stem dat ze Sezina uitnodigde als gastartieste bij haar Whitney Houston Tribute concerten in Ahoy Rotterdam op 6 en 8 september 2019. 

Sezina zelf? Die wil gewoon niks anders dan een superster worden. ‘En daar moet alles voor wijken’, grapt de zangeres. ‘Let maar op ik ga dat zéker waarmaken!’

Boeken of een optie plaatsen voor Sezina Kelsey?

Voor meer informatie over Sezina Kelsey kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Sezina Kelsey

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekend door TV shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 3912 mensen

Specificaties van Sezina Kelsey

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Sezina Kelsey

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sezina Kelsey kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.