Diggy Dex

Diggy Dex boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Diggy Dex.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Koen Jansen oftewel Diggy Dex gaat al 10 jaar schuil achter het pseudoniem rapper, producent en liedjesmaker en is al jaren een vaste waarde binnen de Nederlandse Hiphop. Sinds zijn Solodebuut “Verhalen vanuit de Sofa” sloeg Diggy in als een bom en vestigde hij definitief zijn naam. Ook weet  Diggy Dex op de Nederlandse Podia en festivals een act van formaat neer te zetten.

Sinds zijn debuut als soloartiest in 2006 met Verhalen Vanuit De Sofa heeft Diggy Dex altijd een open blik op muziek gehad die zich niet op één stijl laat vastpinnen. Zijn unieke, verhalende liedjes leveren hem al snel de geuzennaam ‘chansonrapper’ op. 

Boek een optreden van Diggy Dex voor jouw event

Karavaan heet ‘ie, het zesde album van Diggy Dex. Het is twaalf jaar na zijn debuut en toch voelt het alsof de 38-jarige songwriter/rapper nu pas écht begint. Dankzij het succes van z’n vijfde album Golven was hij de afgelopen twee jaar continu onderweg. Drie clubtournees, een festivaltour en een uitgebreide theatertournee, met een uitverkocht Koninklijk Theater Carré als hoogtepunt, brachten hem en zijn band naar honderden podia en duizenden mensen. Er waren platina hits met JW Roy (Treur Niet (Ode Aan Het Leven)) en Ali B (Ik Huil Alleen Bij Jou), jubelende recensies en uitnodigingen om liedjes te schrijven voor uiteenlopende artiesten als Guus Meeuwis, André Hazes, 3JS en Kinderen voor Kinderen. “De muziek is een reis zonder duidelijke bestemming. Daar geniet ik van, en ik hoop dat mensen met mij willen meereizen” aldus Diggy Dex zelf.

Boeken of een optie plaatsen voor Diggy Dex?

Voor meer informatie over Diggy Dex kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Diggy Dex

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Rappers & Urban Ariesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 8983 mensen

Specificaties van Diggy Dex

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Diggy Dex

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Diggy Dex kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.