KES

KES boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van KES.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De uit Bussum afkomstige Kes van den Broek doet in 2019, als 19-jarige, mee aan The Voice Of Holland. Tijdens de audities kan ze kiezen voor Lil Kleine en Ali B als coach. Ze kiest voor Ali en wordt tijdens The Battles, waarin ze een duet doet met Ayoub Maach, uitgeschakeld.
Nadat ze in januari met Ayoub een Tipparade-notering scoort met Mekank Wla Meni werkt ze een slordige twee maanden later opnieuw met hem samen op de track Zina.
Na het succes van het Menu, Brief staat de laatste track kansen op de playlist van 100%NL.

Boeken of een optie plaatsen voor KES?

Voor meer informatie over KES kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor KES

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 4689 mensen

Specificaties van KES

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor KES

Voor meer informatie en beschikbaarheid van KES kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.