FLEUR

FLEUR boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van FLEUR.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Fleur Raateland (2000) is een Nederlandse zangeres die momenteel aan het Conservatorium in Haarlem studeert. Naast haar vaste optredens bij Crazy Pianos heeft FLEUR als soloartiest en met haar band ook op andere podia ervaring opgedaan. Ze trad op in een uitverkocht Ziggo Dome en speelde op grote podia als Bevrijdingspop Haarlem, de Brabanthallen en Popweekend Schagen.

FLEUR zingt de beste Nederlandstalige hits!

Vorig jaar tekende FLEUR bij platenlabel en muziekuitgeverij Cloud 9 Music, waar ook artiesten zoals Snelle, Davina Michelle, Nielson en Armin van Buuren aan verbonden zijn. Hier bracht ze als debuutsingle het nummer ‘Alleen Zonder Jou’ uit, de titelsong van de bioscoopfilm ‘Zwaar Verliefd!2’ met onder andere Jim Bakkum en Barbara Sloesen. Een nieuwe stap in haar carrière, waar FLEUR verder aan haar Nederlandstalige repertoire zal werken!

Boeken of een optie plaatsen voor FLEUR?

Voor meer informatie over FLEUR kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor FLEUR

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 4793 mensen

Specificaties van FLEUR

  • Tijdsduur: 2 x 45 minuten
  • Geluid: Inclusief M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van FLEUR

Fleur Raateland (2000) is een Nederlandse zangeres die momenteel aan het Conservatorium in Haarlem studeert. Naast haar vaste optredens bij Crazy Pianos heeft FLEUR als soloartiest en met haar band ook op andere podia ervaring opgedaan. Ze trad op in een uitverkocht Ziggo Dome en speelde op grote podia als Bevrijdingspop Haarlem, de Brabanthallen en Popweekend Schagen. Vorig jaar tekende FLEUR bij platenlabel en muziekuitgeverij Cloud 9 Music, waar ook artiesten zoals Snelle, Davina Michelle, Nielson en Armin van Buuren aan verbonden zijn. Hier bracht ze als debuutsingle het nummer ‘Alleen Zonder Jou’ uit, de titelsong van de bioscoopfilm ‘Zwaar Verliefd!2’ met onder andere Jim Bakkum en Barbara Sloesen. Een nieuwe stap in haar carrière, waar FLEUR verder aan haar Nederlandstalige repertoire zal werken!

Je favoriete artiest boek je via Artiestenbureau JB Productions.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor FLEUR

Voor meer informatie en beschikbaarheid van FLEUR kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.