Race Street

Race Street boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Race Street.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Race street is een combinatie van 6 race simulatoren die allemaal aan elkaar geschakeld zijn om tegen elkaar in 1 race te strijden om de eer.

Een unieke combinatie race simulators met een waanzinnige hoge capaciteit

Zeker zo'n ± 60 personen kunnen per uur deelnemen aan deze actie. Uiteraard racen we in de nieuwste formule 1 auto's met Max Verstappen voorop. De units zijn allemaal voorzien van de nieuwste software, force feedback race sturen en monitoren. Na de formation lap waarbij de start positie wordt bepaald gaat het 3 ronden helemaal los, Volledig begeleidt door onze operators.

Race street afmetingen per unit

  • Breedte: 35 centimeterr
  • Lengte: 1,50 meter
  • Stroom: 220 volt, 16 ampere, randaarde

Boeken of een optie plaatsen voor Race Street?

Voor meer informatie over Race Street kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Race Street

Wil je Attracties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere High Tech en Virtual Games om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2908 mensen

Specificaties van Race Street

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,65 per gereden km. vanaf Heemstede
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Race Street

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Race Street kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.