Dany - Winnaar van The voice of Holland 2021

Dany - Winnaar van The voice of Holland 2021 boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Dany - Winnaar van The voice of Holland 2021.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Van balletdansen naar zingen. Van nationaal naar over de grenzen. Van een verlegen jongetje naar de winnaar van The Voice Of Holland 2021. Dat is Dani van Velthoven AKA Dany. Met zijn sfeervolle songs, een mix van westerse popmuziek met Arabische invloeden, wil hij het verschil maken. Niet alleen op muzikaal gebied maar ook op het gebied van inclusiviteit en gelijkheid. Dany maakt zich hard voor LGBT-zaken en vluchtelingen en hoopt met zijn songs daar meer bewustheid voor te creëren.

Van danser naar zanger die met zijn muziek mensen wil verbinden

Een hele stap voor een jongen die ooit begon met dansen bij Het Nederlands Kinder Theater om meer zelfvertrouwen te krijgen en tijdens zijn HBO-opleiding bij Lucia Marthas Performing Arts Institute ontdekte dat zijn hart toch meer bij muziek lag. Uiteindelijk gaf hij zich na verschillende optredens in Spanje op voor TVOH. En met die overwinning op zak is de flamboyante en spontane Dany nu klaar om met zijn muziek mensen positief te beïnvloeden en te verbinden. 

Met de release van zijn singles 'Magical Powers' en 'Where Everybody Knows Your Name' (i.s.m. Hanin al Kadamani) zijn de eerste stappen naar succes gemaakt!

Dany is vanaf nu beschikbaar voor akoestische optredens! 

Gage is op aanvraag.

Boeken of een optie plaatsen voor Dany - Winnaar van The voice of Holland 2021?

Voor meer informatie over Dany - Winnaar van The voice of Holland 2021 kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Dany - Winnaar van The voice of Holland 2021

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere The Voice Of Holland om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 6343 mensen

Specificaties van Dany - Winnaar van The voice of Holland 2021

  • Tijdsduur: 1 x 20/25 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Dany - Winnaar van The voice of Holland 2021

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Dany - Winnaar van The voice of Holland 2021 kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.