Lieke van Lexmond

Lieke van Lexmond boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Lieke van Lexmond.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Lieke is van jongs af aan al bekend met het showbizzvak. Ze speelde als kind in verschillende commercials en deed modellenwerk. Ze speelde in de razend populaire televisieserie Goede Tijden, Slechte Tijden de rol van Charlie. Dat werd haar grote doorbraak bij het Nederlandse publiek.

Lieke van Lexmond is bekend als presentatrice van onder andere 

Dancing With The Stars
Ik Kom Bij Je Eten
TV Makelaar
The Ultimate Dance Battle
Het Zesde Zintuig
Mijn Vieze Vette Verloofde
Expeditie Poolcircel
So You Think You Can Dance

Naast presenteren is Lieke van Lexmond ook Actrice

Zo speelde ze in de film Volle Maan, Penny's Shadow, Achtste Groepers Huilen Niet, Toscaanse Bruiloft en Michiel de Ruyter.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Lieke van Lexmond?

Voor meer informatie over Lieke van Lexmond kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Lieke van Lexmond

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatie & Personality om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 31345 mensen

Specificaties van Lieke van Lexmond

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Lieke van Lexmond

Actrice en presentatrice Lieke van Lexmond is al van jongs af aan bekend met het showbizzvak. Vanaf haar vijfde jaar speelde Lieke al in een commercial van Royco (soep) en deed ze al veel modellenwerk. Vele commercials volgden hierna voor onder andere Melkunie, Aviko, Bristol, Campina, Kwikfit, Het Land van Ooit en Calve. Haar rol van Eva Prins in de, inmiddels gestopte, soapserie Goudkust betekende haar grote doorbraak bij het Nederlandse publiek.

Momenteel speelt Lieke de rol van “Charlie” in Neerlands populairste serie Goede Tijden, Slechte Tijden. Lieke is dagelijks te zien in deze soap waar iedere avond bijna 2 miljoen mensen naar kijken. Maar Lieke speelde ook gastrollen in de BNN serie Costa!, de politieserie Spangen, de komedieserie Kees & Co, in series als Klokhuis en ze was te zien in de succesvolle Nederlandse film Volle Maan.

Naast haar acteerwerkzaamheden presenteerde Lieke in 2003 haar eigen kinderprogramma “Kids for Animals TV” en zong ze samen met onder andere Charly Luske in het theater de sterren van de hemel tijdens de Costa! In Concert theatertour. Haar stem is regelmatig te horen in verschillende radio- en tv commercials en in de bioscoop (‘Garfield The Movie’).

In 2005 is Lieke de trotse winnares geworden van de “Oke Trofee”. Verschillende bekende Nederlanders zetten zich in voor een goed doel en het publiek wees door middel van een internetpoll de winnaar aan. Lieke won de “Oke Trofee” en mocht hierdoor een geldprijs van vijfduizend euro voor haar goede doel in ontvangst nemen. Lieke heeft ervoor gekozen om dit bedrag te schenken aan de WSPA (World Society for the Protection of Animals).

Ook ontving Lieke tijdens de uitreiking van de Populariteits Awards begin 2006 een award voor “Populairste soapster van het jaar 2005” in de categorie “Soap en Film”. Daarbij komt nog dat ze door de lezers van de Hitkrant uitgeroepen is tot “Populairste Actrice Binnenland”.

Binnen haar drukke schema heeft Lieke in de afgelopen jaren nog een nieuwe passie ontwikkeld. Lieke treedt namelijk door het hele land op als VIP DJ. Bovendien bleek multitalent Lieke naast actrice en presentatrice ook een geweldige danseres te zijn. Onder begeleiding van Remco Bastiaansen deed ze mee aan het succesvolle RTL 4 programma “Dancing With The Stars”.

Lieke is naast haar acteercarrière een graag geziene gast op bedrijfpresentaties, in televisieprogramma’s en in de bekende bladen zoals Glamour, Beau Monde en Avant Garde. Onlangs heeft ze het nummer "Je bent Gewaarschuwd" opgenomen met rapper Ali B.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Lieke van Lexmond

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Lieke van Lexmond kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.