Glen Faria

Glen Faria boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Glen Faria.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Glen Faria staat bekend om zijn levensverhalen en situaties die voor velen herkenbaar zijn. De onderwerpen van zijn liedjes variëren van liefde, zelfbeeld en gezinsleven tot aan maatschappelijke thema’s. In 2018 is Glen zijn doorbraak voor het grote publiek, wanneer hij meedoet een het NPO1 programma De Beste Zangers. Hierin zingt Davina Michele,Glen zijn lied het Duurt Te Lang. Dit nummer behaalt een jaar later 70 miljoen streams op
Spotify.

Glen Faria een artiest met muziek over populaire onderwerpen en maatschappelijke thema's

In de periode van 2015 tot en met 2019, richt Glen zich vooral op het schrijven voor anderen. Zo schrijft hij onder andere voor namen als Maan, Trijntje Oosterhuis en Ali B. Naast nationaal, heeft Glen ook internationaal voor enkele grote namen geschreven en heeft hij een Billboard #1 Dance Top 100! hiervoor ontvangen. In 2020 ligt Glen zijn focus weer op het maken van eigen muziek en het uitbrengen van zijn volgende album. 

Boeken of een optie plaatsen voor Glen Faria?

Voor meer informatie over Glen Faria kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Glen Faria

Deze act is bekeken door 370 mensen

Specificaties van Glen Faria

  • Tijdsduur: