Look a LIke Robert ten Brink

Look a LIke Robert ten Brink boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Look a LIke Robert ten Brink.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Ricardo is de winnaar van dé imitatietalentenjacht van RTL 4 ‘De Casting Kantine’ en speelde vervolgens in het 12de seizoen van ‘De TV Kantine’. Ricardo is met zijn populaire imitatie op Robert ten Brink door Carlo Boszhard, Irene Moors en Elise Schaap uitgeroepen tot de beste imitator. Ook Robert ten Brink zelf was onder de indruk.

Boek de Robert ten Brink Look a Like voor jouw event

Zijn stem, de maniertjes, zijn mimiek: als Ricardo in de huid kruipt van Dr. Love, Robert ten Brink dan zit je gewoon in een aflevering van All You Need is Love of Weekend Miljonairs. Feilloos weet hij een van de grootste en bekendste namen uit de Nederlandse showbizz neer te zetten.
 
All You Need is… Ricardo
 
Het (weer) in contact komen met uw zakenrelaties, uw event aan elkaar laten praten, een opening laten verrichten of samen met ‘Robert’ een andere ludieke actie uit zetten. Het kan allemaal.
 

Boeken of een optie plaatsen voor Look a LIke Robert ten Brink?

Voor meer informatie over Look a LIke Robert ten Brink kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Look a LIke Robert ten Brink

Deze act is bekeken door 2843 mensen

Specificaties van Look a LIke Robert ten Brink

  • Tijdsduur: in overleg
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Look a LIke Robert ten Brink

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Look a LIke Robert ten Brink kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.